Atlantic Turnout Big Neck 200g

ARTIKELNR: 121457708
€285,00


De Bucas Atlantic Turnout Big Neck 200 gram is gemaakt van een sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon. De ballistic nylon stof is een zeer sterke buitenstof die het paard beschermt tegen alle invloeden van buitenaf.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -12 graden.

De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jou. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren.

De Atlantic Turnout Big Neck is zeer geschikt voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Big Neck onderdekens en Atlantic Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Cenne vd Kooij

03/15/2022

Hele fijne deken. Paard heeft snel last van schuurplekken en strak bij de borst maar bij deze deken niet gelukkig. Ook van hele fijne kwaliteit hij krijgt hem niet kapot!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot