Bucas Therapy Turnout 300 Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457696
€395,00


De Bucas Therapy Turnout combineert het comfort van de Bucas Turnout dekens met een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze therapeutische stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Hierdoor is deze deken in staat om de bloedcirculatie van het paard te stimuleren. Dit proces zorgt voor soepelere spieren, ontspanning en het voorkomen van zwellingen en/of blessures. 

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +10 en -15 graden. 

De Therapy Turnout is gemaakt van de oersterke ballistic nylon stof. Deze deken is waterdicht en ademend. De zijdezachte dermo-care voering voert vocht af en houdt de binnenkant van de deken en het paard droog. Deze stof neemt 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Deze voering is ideaal voor paarden met een geschoren vacht. Door de Click’n Go voorsluiting met magneten is deze deken zeer gemakkelijk te sluiten.

De sluiting wordt afgedekt met een klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard hierbij in de gaten te houden. De Bucas onderdekens, coolers en Therapy Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Lotte

03/19/2022

Ik heb deze deken en het is echt een top deken. Wel prijzig maar voor het resultaat is het echt top. Mijn verzorg pony voelt zich veel fijner door de deken!

Bertine Geurts

03/15/2022

Mijn paard heeft een goede winter gehad onder deze deken zonder veel terug te vallen in haar stijfheid. Hij is het geld waard. Ik zou willen dat ik hem ook in de 0 gram variant erbij had. Maar ik ben dan ook een echte Bucas fan en verzamelaar van de dekens.

Anita van Rees

03/15/2022

De Bucas Therapy deken is onmisbaar bij zowel onze sportpony als ons paard. Door gebruik zijn ze losser in het lijf en herstellen ze veel sneller na training. De paarden zijn na inspanning de volgende dag niet stijf, en hebben minder spierpijn. Het is een heel fijne deken.

Jade klok

03/15/2022

Na de blessure van mijn paard ben ik gestart met het gebruiken van de therapy dekens. Deze turnout 300 was een super toevoeging voor de winter. Ik heb deze inclusief hals stuk genomen en ben er nog iedere dag blij mee. Mijn paard voelt los en soepel aan. Ook is hij sneller opgewarmd tijdens het rijden en heb ik het idee dat hij beter hersteld na het rijden. Wij dragen de deken 24 uur per dag en kunnen echt niet meer zonder!

Rita

01/20/2022

Fijne deken, pony is veel losser in haar lijf

Daphne Japenga

01/13/2022

Na een intensieve training, of een lange buitenrit mag mijn paard in de koude wintermaanden genieten van de bucas therapy deken! Je ziet hem echt veel meer ontspannen en relaxen dan in een “gewone” deken. Een echte aanrader.

Mariska

01/13/2022

Mooie deken. Echt een verschil met rijden. Paard heeft minder lang nodig om warm te worden. En wil nu graag meteen aan het werk. Stevige buitenstof. Dermocare voering is erg fijn omdat hij is geschoren

Jair

01/11/2022

Hele fijne deken. Zeer zeker de prijs waard. Mijn paard sloopt heel snel dekens maar Bucas dekens echt niet. De dekens zijn gemaakt van sterk materiaal. Ik wilde sowieso graag de therapie deken en heb hem in een Turnout gekocht zodat zij de deken lekker op kan als ze aan het buitsenspelen is. Zelfs in de regen een heel fijn dekenmerk, echt een verschil ze is minder stijf en hoef veel minder lang in te stappen.

Yonna Onderstijn

01/11/2022

Een hele fijne deken met een prettige gladde stof. Mijn IJslandse ruin is vaak stijf in de lendenen en toont zichtbaar soepeler en meer ontspannen met het gebruik van de deken. Als je voelt met de hand is het ook warmer bovenop de rug/billen dan met een gewone 300g.
Pasvorm rondom de hals is goed, al valt mijn stevige IJslander van 1.40 precies tussen maat 5,6 en 5,9.
Blij met deze investering!

Sabrina

01/11/2022

Super tevreden met deze deken. Pony zit super in haar vel na het kopen van deze deken.

Merel

01/11/2022

Deze deken is perfect voor het winterse weer in Nederland. Geen gedoe met onderdekens en je ondersteunt je paard goed met de therapie werking. Ideale deken!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot