Freedom Turnout 300 High Neck Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457748
€145,00


De Bucas Freedom Turnout biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit aan voor een lage prijs. Deze deken heeft een 600 denier ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze deken is waterdicht en ademend.

Dit High Neck model heeft meer lengte aan de voorkant boven zodat de hals meer beschermd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -10 graden.

De gladde nylon binnenvoering houdt de vacht in een goede conditie en zorgt ervoor dat de kans op schuurplekken minimaal is. Door de T-haak sluiting op de borst en de buiksingels blijft de deken mooi op zijn plek liggen.

Deze deken heeft geen schouderplooien en valt daardoor iets smaller dan de andere dekens met schouderplooien. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen aan deze deken.

De Bucas Freedom Turnout is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur navy. In het winter- en zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Mirte

03/15/2022

Echt super deken! Mijn twee pony's dragen deze in het rot weer van België en deze deken is nog 100% waterdicht na 1,5 jaar gebruik :) Echt super content van!

W smit

01/12/2022

Heerlijke deken die perfect blijft liggen! Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding!

Monique

01/11/2022

Heerlijk warme, goed sluitende deken met fijne pasvorm voor mijn kwpn'er van bijna 30 die met pensioen is en hele dagen met zijn vriendjes op de wei staat.

Mirte Van Ingelgom

01/11/2022

Hele goede deken! Staan er dag in dag uit mee op de wei en nog geen schuurplekken of dergelijke van gekomen. Echt weeral top!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot