Bucas Liner 100

ARTIKELNR: 145981151
€71,00


Met deze Bucas Liner kun je gemakkelijk de warmtegraad van elke Bucas-deken met een halsbevestiging verhogen. De Bucas Liner is beschikbaar in verschillende diktes. 

De Bucas Liners zijn voorzien van een duurzame, gewatteerde buitenlaag. Een gereduceerde zijlengte zorgt ervoor dat je liner goed onder je bovendeken blijft zitten. De sterke stiksels verzekeren dat de vulling op zijn plaats blijft. De deken is voorzien van een dermo-care voering. De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jou. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

De Bucas Liner is beschikbaar in drie verschillende gewichten - 100g, 200g en 300g - waarmee je de warmtegraad kunt afstemmen op de behoeften van je paard.

De liners is gemakkelijk te bevestigen aan elke Bucas turnoutdeken met halsbevestigingspunten. Het bevestigingspunt aan de voorkant van de hals en de D-ring aan de achterkant zorgen voor stevige verbindingen, waardoor de liner niet verschuift. De klittenbandsluitingen aan de voorkant zorgen voor een snelle en eenvoudige bevestiging, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Meten is weten

Koop je deken niet te groot