Welkom op het adviesplatform van Bucas Nederland!

Bucas Nederland is een adviesplatform om jou zoveel mogelijk te informeren over Bucas. Kijk regelmatig op onze website voor verdere updates.

Voor bestellingen, vragen en support zaken verwijzen wij jou door naar een Bucas retailer. Zie ook de verkooppunten. 

Assortiment

Met een divers assortiment van paardendekens, hondendekens en andere ruitersportartikelen heeft Bucas voor alle weersomstandigheden en wensen een totaalaanbod voor jouw paard (en hond).

Bucas heeft dekens voor alle seizoenen. Winterdekens om je paard te beschermen tegen de kou, zomerdekens om je paard koel te houden. Naast zomerdekens zijn er o.a. ook vliegen- en eczeemdekens, trainingsdekens en dekens met therapeutische werking zoals de Bucas Therapy Rug.

Keuzehulp

Ben je toe aan een (nieuwe) deken, maar weet je niet welke deken het beste bij jou en je paard past? Om antwoord op die vraag te krijgen, hebben wij een deken keuzehulp ontwikkeld. Door de vragen te beantwoorden tijdens de keuzehulp, zoeken wij uit welke deken aan jouw wensen voldoen.  

Inspiratie

Heb je vragen over specifieke onderwerpen? Neem dan eens een kijkje op de pagina inspiratie. Daar vind je talloze blogs over verschillende onderwerpen zoals: maatvoering, onderhoud, veel gestelde vragen over de Therapy deken etc. 

Naast vele blogs zijn er ook uitlegvideo’s over vrijwel alle producten van Bucas en zijn er video’s te vinden over hoe je bijvoorbeeld een lektest kunt uitvoeren. 

Kortom: heb je vragen of wil je het gehele assortiment van Bucas zien? Op het Bucas Nederland adviesplatform staan alle producten en informatie overzichtelijk bij elkaar.

Hartelijke groet,

Bucas Nederland