Bucas Therapy Quarter Sheet, Navy/orange

ARTIKELNR: 121457679
€125,00


De Bucas Therapy Quarter Sheet is een in- en uitrijdeken die de achterzijde van het paard beschermd tijdens het trainen in alle weersomstandigheden. Deze trainingsdeken heeft een sterke ripstop buitenstof. De coating is waterdicht en ademend.

De binnenvoering van de deken is gemaakt van een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze terug. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het paard kan hierdoor sneller opwarmen en ontspannen en zal langzamer afkoelen. Dit voorkomt een opeenhoping van melkzuur. Melkzuur is de veroorzaker van spierpijn.

De reflecterende stof op de achterzijde van de deken zorgt ervoor dat het paard goed zichtbaar is in het donker. De deken is gemakkelijk te bevestigen aan het zadel door de haak- en lus sluiting.

Anja

03/15/2022

Gebruiksvriendelijk uitrijdeken, ook makkelijk in gebruik bij zadel met monozweetblad. Mijn paard is meer ontspannen door de therapie werking.

Elisa

01/20/2022

Mijn paard had een peesblessure, helaas gaat dit nooit meer over maar gelukkig mogen we nog wel stapritjes maken. En dan is deze uitrijdeken echt een uitkomst. Door de therapy werking loopt ze lekker soepel en blijft ze ook heerlijk soepel lopen.

Jair

01/12/2022

Heel fijn voor een stapritje of voor een lekker ritje

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot