Bucas Walker, Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457718
€99,00


De Bucas Therapy Walker Rug is gemaakt voor het trainen van paarden in een trainings-/stapmolen, longeren of aan de hand. De hoge uitsnede bij de schouders zorgt voor veel schouder- en bewegingsvrijheid, waardoor er geen wrijving is tijdens het trainen van het paard.

De deken is gemaakt van een sterke, waterdichte ripstop buitenstof. De Bucas Walker deken wordt geleverd met onze nieuwe Bucas Dermo-care voering, een zijdezachte voering met vergelijkbare vochtafvoerende eigenschappen als onze Stay-dry voering.

Deze trainingsdeken heeft een T-haak voorsluiting die afgedekt wordt door klittenband. Door de enkele buiksingel en de staartriem blijft de deken goed op zijn plaats.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Lisa

03/22/2022

Heel fijne deken. Ik gebruik hem vrijwel dagelijks in de stapmolen. Heel erg tevreden.

Vera

03/22/2022

De deken blijft goed zitten in beweging. Enige nadeel is, is dat mijn paard best een sloper is. Er ontstonden al wat kleine beschadigingen, maar die zijn niet doorgescheurd.

Joëlle

03/22/2022

Goede deken voor de stapmolen, maar ik gebruik hem ook wel eens met longeren. Hij blijft dan ook prima liggen.

Herlinde Vander beken

03/15/2022

Echt een must have in de Bucas collectie. Mijn haflinger gaat er mee in de stapmolen maar ook bij grondwerk buiten in de winter. De voorbenen zijn mooi vrij voor de Spaanse pas! Het deken blijft perfect liggen, zeker een aanrader!

Cenne vd Kooij

03/15/2022

Hele fijne deken voor als je paard regelmatig de stapmolen ingaat. Mijn paard is erg gevoelig voor schuurplekken wat je bij deze deken dus makkelijk kan voorkomen doordat de schouders vrij zijn. Ook kan je hem bij vele temperaturen gebruiken.

Jenny

01/20/2022

Gebruik deze deken voor de paardenwandelaar of op koele overgangsdagen wanneer de gesloten dekens te warm zijn. Plafond past uitstekend. Gebruikelijke grote Bucas kwaliteit. Mijn paard draagt maat M - anders heeft hij dekenmaat 135 cm

Jessica

01/18/2022

Makkelijk voor in de stampmolen, en zelfs om te longeren op koudere en/of nattere dagen doordat de deken waterdicht is. Geeft een goede vrijheid zodat de paarden optimaal kunnen bewegen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot