Buzz-off Rain & Neck Silver/blue

ARTIKELNR: 124747651
€169,00


De Bucas Buzz-Off Rain met losse hals (Buzz-Off Rain & Neck) is een paraplu, parasol en vliegendeken in één.

De bovenlijn; afneembare hals, schouders, rug en staart, is bekleed met een waterdichte stof. Deze stof biedt bescherming tegen regen en zon. Het overige gedeelte van de deken is gemaakt van een fijnmazige stof. Deze stof beschermt het paard tegen insecten en zorgt voor een goede luchtcirculatie.

De elastische- en afneembare buikflap geeft het paard de ultieme bescherming. Door de schouderplooien ervaart het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze schouderplooien zijn bekleed met een zijden binnenvoering om de kans op schuurplekken te minimaliseren.

Door de T-haak voorsluiting met magneten is de deken gemakkelijk te sluiten. Deze zorgt er samen met de buiksingels en het bilkoord zorgen voor dat de deken goed op het paard blijft liggen.

Deze deken is gemakkelijk te combineren met het Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Kim Horst

01/12/2022

Sluit goed aan, werkt goed! Fijne deken!

Renee

01/12/2022

Dit is in de lente en begin herfst een van mijn favoriete dekens. Deze deken lost alle problemen op. Iets warmte en een droge rug voor de nacht, maar in de zon toch voldoende ventilatie! Hij blijft perfect liggen en ik heb nergens last van schuurplekken.

Melissa

01/11/2022

Hele fijne deken voor wisselvallige dagen. Of juist voor dagen wanneer het regent maar te warm is voor een regendeken en je je paard wel wilt beschermen voor die vervelende prik vliegen / muggen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot