Irish Turnout Extra High Neck Black/Gold

ARTIKELNR: 121457789
€159,00


De Bucas Irish Turnout Extra High Neck is gemaakt van een sterke 1200 denier ripstop stof. Door de speciale weeftechniek die bij deze stof gebruikt wordt, is de kans op doorscheuren kleiner. Deze buitenstof is waterdicht en ademend.

Dit High Neck model heeft meer lengte aan de voorkant boven zodat de hals meer beschermd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -10 graden.

De ademende- en gladde binnenvoering in combinatie met de schouderplooien zorgen voor een hoog draagcomfort.

De T-haak voorsluiting met magneten is veilig afgedekt met klittenband.

Onder deze deken kan een onderdeken van Bucas gebruikt worden maar die kan niet aan de voorkant vastgemaakt worden aan de buitendeken, alleen aan de achterkant.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Marsha Osse-de Wit

03/17/2022

Super fijne deken die onze pony warmhoudt, maar niet laat zweten. Hij blijft perfect liggen en hij krijgt een mooie glanzende vacht.

Amy Zoutberg

03/17/2022

Eindelijk een deken die de goedkeuring van mijn kritische Arabische dame kan wegdragen! Fijne, warme deken, schuurt niet op haar mooie bos manen en regent door de hoge hals niet in.

Renee

03/17/2022

De perfecte deken voor in de winter. Al 3 seizoenen staat mijn paard onder deze deken voor vrij wel de gehele winter! Na het wassen ziet hij er nog steeds uit als nieuw. Zelf combineer ik hem met het halsstuk en deze blijft echt top zitten.

Marcella

03/15/2022

Hele fijne deken, goede pasvorm. Geen schuurplekken, en je hoeft geen dekens meer te wisselen. Ik gebruik hem de hele winter. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Daniëlle

01/20/2022

Deze deken geeft geen schuurplekken en is echt waterdicht. Was de deken met bucas was en hij blijft steeds dezelfde kwaliteit waterdichtheid behouden.

Britt

01/20/2022

Super fijne deken, ligt goed op beide van mn paarden ook al heeft de ene een grotere maat ligt hij nog steeds super fijn! Kwaliteit van de deken is ook super goed en fijn! En super te combineren met een bucas staldeken

Melissa nijssen

01/13/2022

Ideale deken voor de winter. Nadat ik mijn paard geschoren had dit deken opgedaan. 1e deken waarvan hij geen schuur plekken kreeg op zijn schouder. Toen het nog wat kouder werd een onderdekentje eronder gedaan.

Meulebrouck Laury

01/11/2022

Zeer fijn deken. Het is een investering want is een iets duurdere deken dan sommige andere merken, maar qua kwaliteit, pasvorm en afwerking is deze dan ook top. De deken blijft perfect liggen en is zeer duurzaam.

Anne

01/11/2022

Echt een super fijne deken! Lekker warm voor mijn paard tijdens deze koude, natte, winterse dagen. Pasvorm is top en de deken is ook nog eens super sterk! Ik ben fan van deze deken en daarom heb ik nóg een Bucas Irish Extra High Neck besteld voor mijn andere paard. Super blij mee en ik raad hem iedereen aan!

Tamara

01/11/2022

Heel fijne pasvorm en fijne sluitingen.

Marlies

01/11/2022

Ik was specifiek op zoek naar een deken met gladde voering voor mijn geschoren paard. Deze deken haakt niet aan zijn geschoren vacht, maar blijft wel uitstekend liggen ook na rollen en gek doen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot