Irish Turnout Light/50, Black/gold

ARTIKELNR: 121457791
€109,00


De Bucas Irish Turnout light 50 is gemaakt van een sterke 1200 denier ripstop stof. Door de speciale weeftechniek die bij deze stof gebruikt wordt, is de kans op doorscheuren kleiner. Deze buitenstof is waterdicht en ademend. De Bucas Irish Turnout 50 is ten opzichte van de Bucas Irish Light 0 nog beter ademend vanwege de ruimte tussen de voering en de buitenstof.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +12 en +5 graden.

De ademende- en gladde binnenvoering in combinatie met de schouderplooien zorgen voor een hoog draagcomfort.

De T-haak voorsluiting met magneten is veilig afgedekt met klittenband.

De Bucas onderdekens, coolers en Irish Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Lonneke

04/05/2022

Fijne deken. Sterke deken met een mooie pasvorm.

Marsha Osse-de Wit

03/17/2022

Na vele dekens te hebben geprobeerd eindelijk een goed passende deken gevonden voor onze Welsh A pony. Hij blijft super liggen en houdt hem lekker warm in het voor en najaar zonder dat hij eronder gaat zweten.

Manon

03/15/2022

Zeer fijne deken voor op de regenachtige dagen, de lichte vulling hierin is ook heel fijn. Heeft voor mijn paard ook een zeer fijne pasvorm. Gaat ook langdurig mee. Blijft mooi en goed van kwaliteit, het is 1 van mijn favoriete dekens om te gebruiken in combinatie met de quilt van Bucas of het irish turnout halsstuk.

Gitta

03/15/2022

Een hele fijne deken die door de schouder plooien net even wat mooier ligt. De deken is wat steviger dan de Freedom serie, maar nog steeds lekker licht in gewicht. De deken blijft goed liggen en schuift niet. Ook niet bij het rollen of gek doen in de paddock.

jennifer ulrich

01/20/2022

Bucas dekens zijn de enige dekens die goed bij mijn paard passen. Hij heeft een bult op de borst en de bucas dekens zijn de enige dekens die hun borstsluiting daarboven hebben. De schouderplooien voorkomen dat mijn paard schuurplekken kreeg en dankzij het bucas meetlint heb ik nu de tussenmaat 6.3 140/191 genomen. Geweldige optie dat deze maat er is. De irish dekens heb ik nu in 50 en 150 gram en gaan al zeker 5 jaar mee. Ik heb de kleur ruby en die staat mijn paard geweldig. Het zou fijn zijn als deze kleur weer uit komt zodat ik ook er een extra van deze lijn kan kopen.
Al met al geef ik bucas dekens een dikke 10 voor zowel pasvorm als kwaliteit.

Ritha van Giesen

01/20/2022

Hele fijne pasvorm! En vooral een hele goede kwaliteit, deze deken krijgt mijn slopertje niet kapot, hij gaat al heel wat jaartjes mee!

Melissa

01/13/2022

ideale regendeken !! Heerlijk met een beetje vulling voor de wat frissere dagen. Blijft goed stevig liggen zonder dat de deken gaat schuren. ( zeker nu hij niet geschoren is ). Dit deken ligt vanaf de koudere periode op mijn paard die met een blessure staat op een stal met uitloop naar buiten. Daarom wilde ik graag een goede waterdichte stevige deken waar ik ook een hals aan kon maken voor de lange regenachtige dagen in Nederland. Superfijn deken en zeker aan te raden wanneer je een licht gevoerde regendeken zoekt !

Tessa de Jong

01/12/2022

Onze meest gebruikte deken voor onzeTtinkers. De pasvorm is geweldig, de kwaliteit super! Super in combinatie met verschillende Bucas onderdekens en heerlijk in de winter met de bijpassende hals die heel gemakkelijk te bevestigen is en altijd perfect blijft liggen.

Sophie

01/11/2022

Geweldige waterdichte deken! Ik heb deze in combinatie met het halsstuk zodat mijn paard op regenachtige herfstdagen lekker warm en droog naar buiten kan. Sluit heel erg mooi aan en blijft steeds goed liggen.

Daphne van Erven

01/11/2022

Voor mijn twee pony's had ik altijd dekens van de wat goedkopere merken/eigen merken en keer op keer stonden ze doorgeregend en kon ik weer op zoek naar nieuwe dekens. Vaak gaven de dekens ook schuurplekken op de schouders. Ik besloot de Irish Turnout te kopen voor beide en vanaf dat moment was ik om. Wat een top dekens! Geen schuurplekken meer en ook na de hele dag in de regen nog kurkdroog!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot