Therapy Fleece Shawl

ARTIKELNR: 127958227
€65,00


Wil jij dezelfde voordelen van de Therapie werking net als jouw paard of hond? Dan is de Bucas Therapy sjaal zeker een aanrader!
 
Wanneer je de sjaal op op een willekeurig deel van je lichaam plaatst, dan zul je de Therapie werking voelen. Het helpt om spieren op te warmen, de bloedsomloop te verbeteren en eventuele spierpijn te verzachten.
 
Verkrijgbaar in maat 130 x 40 cm. =

Tineke

03/16/2022

De therapy sjaal is voor mij een uitkomst. In verband met een stofwisselingsziekte en spierdystrofie heb ik vaak pijn en/of het heel koud. De sjaal is groot genoeg om helemaal over me heen te leggen als ik lig en in mijn rolstoel heb ik hem eigenlijk altijd over mijn benen. Ik voel me er veel beter door, minder pijn en veel minder koud.

Nikki van Veen

01/17/2022

Na een groot verschil te merken bij mijn paard tijdens het gebruik van de Bucas Therapy deken heb ik besloten De Bucas Therapie deken voor mensen te proberen. Doordat ik een scheurtje in mijn wervel heb opgelopen heb ik vaak last van mijn rug, met het gebruik van deze deken wordt mijn rug lekker warm en heb ik de volgende dag gewoon geen last meer van mijn rug! Deze techniek werkt dus zowel voor dieren als voor mensen. De deken doe ik vaak tijdens het slapen om.

Schrijf een review