X-Range Turnout Light Navy

ARTIKELNR: 127958235
€165,00


De Bucas X-Range Turnout is een lichte, waterdichte en ademende regendeken. Deze deken heeft een ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner.

De deken heeft extra lange lange zijdes voor extra bescherming rond de benen en een buikflap met 3 buiksingels om zo ook de buik van jouw paard extra te beschermen. 

De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jouw paard. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

De Bucas onderdekens, coolers en X-Range Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Marlies

01/11/2022

Voor mijn paard met behoorlijke brede schouders de ideale deken, blijft goed liggen in de wei en geen schuurplekken op de borst. Het is ook een stevige deken want mijn paard speelt graag met weidemaatjes.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot