Atlantic Exclusive Combi Neck

ARTIKELNR: 145978700
€99,00

De Bucas Atlantic Exclusive Turnout Combi Neck is een halsstuk die eenvoudig te combineren is met de Bucas Atlantic Exclusive Turnout. Dit halsstuk is gemaakt van dezelfde waterdichte ballistic nylon buitenstof als de Bucas Atlantic Exclusive Turnout.


De Bucas Atlantic Exclusive Turnout Combi Neck is een halsstuk die eenvoudig te combineren is met de Bucas Atlantic Exclusive Turnout. Dit halsstuk is gemaakt van dezelfde waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof als de Bucas Atlantic Exclusive Turnout.

De binnenzijde van de hals bestaat uit 2 unieke lagen binnenvoering. De binnenste laag betreft de stay-dry voering, welke in staat is supersnel vocht op te nemen en af te voeren. De laag welke op het paard ligt betreft een dermo-care voering. Deze stof neemt ook snel vocht op maar betreft een gladde voering. Hierdoor zeer geschikt voor paarden met een geschoren vacht.

Door de twee klittenband sluitingen is dit halsstuk gemakkelijk te bevestigen aan de Bucas Atlantic Exclusive Turnout. De twee ringen met klittenband sluitingen zorgen ervoor dat hij goed blijft zitten om de hals van het paard.

Door een hals te bevestigen aan de deken voorkom je dat het paard warmte verliest en/of nat wordt door zware regenval.

Meten is weten

Koop je deken niet te groot