Atlantic Exclusive Turnout Light

ARTIKELNR: 145977951
€239,00

De Bucas Atlantic Exclusive Turnout is gemaakt van de sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon.
De unieke binnenvoering is een combinatie van stay-dry met dermo-care wat werkt als een zweetdeken en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden.


De Bucas Atlantic Exclusive Turnout is gemaakt van een sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon. De ballistic nylon stof is een zeer sterke buitenstof die het paard beschermt tegen alle invloeden van buitenaf.

De unieke binnenvoering bestaat uit 2 lagen. De binnenste laag is van stay-dry. De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Atlantic Exclusive Turnout Medium kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierbij droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels worden hierdoor overbodig.
De laag die op het paard ligt betreft de dermo-care voering. De dermo-care voering neemt ook vocht op welke vervolgens door de binnenste laag stay-dry supersnel afgevoerd wordt! De dermo-care voering betreft een gladde voering. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +14 en 0 graden.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren.

De Bucas onderdekens, coolers en Atlantic Exclusive Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Meten is weten

Koop je deken niet te groot