Atlantic Turnout 50g

ARTIKELNR: 121457702
€219,00


De Bucas Atlantic Turnout is gemaakt van een sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon. De ballistic nylon stof is een zeer sterke buitenstof die het paard beschermt tegen alle invloeden van buitenaf.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +12 en 0 graden.

De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jou. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren.

De Bucas onderdekens, coolers en Atlantic Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Puck

04/05/2022

Beste deken. Deze deken overtreft de rest. Dit is mijn absolute favoriet.

Lieke Goverts

03/19/2022

Hele fijne deken! Hij schuift of trekt niet en heeft een perfecte pasvorm. Hij heeft een zeer groot temperatuur bereik.

Annemiek

03/15/2022

Verschillende Bucas dekens gepast bij mijn paard maar deze is toch echt de beste serie. Hij blijft heel mooi liggen en past goed voor aan. Ideale deken in combinatie met de 200 gram Atlantic en hals. Ik heb niet anders meer nodig.

Krämer

03/15/2022

Perfekte Passform, bleibt auch auf der Wiese da wo sie sein soll, sehr strapazierfähig, tolles Material.

Wiene Buschman

01/17/2022

Een hele fijne deken die goed ligt bij mijn Spaanse pony. Goed sterk aangezien hij nogal graag speelt samen met zijn paddock maatje

Ellen Tuinstra

01/11/2022

Eindelijk een deken die super mooi zit! Bewegingsvrijheid bij de schouders en hij blijft super liggen, resultaat geen getrek meer aan de deken door mijn paardje

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot