Atlantic Turnout 200g

ARTIKELNR: 121457703
€179,00


De Bucas Atlantic Turnout is gemaakt van een sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon. De ballistic nylon stof is een zeer sterke buitenstof die het paard beschermt tegen alle invloeden van buitenaf.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -12 graden.

De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jou. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren.

De Bucas onderdekens, coolers en Atlantic Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Renate

04/05/2022

Prachtige deken die waterdicht blijft na een wasbeurt. Echt stevig en de pasvorm is super. En de kleur is zo gaaf!

Marleen

03/21/2022

Top deken! Mijn paard is geschoren en deze deken houdt hem goed warm. Dit is ook echt de sterkste deken die er is want zijn speelmaatjes trekken nogal vaak aan zijn deken, maar geen beschadigingen te zien. Ik wil nooit meer anders!

Iris

03/18/2022

Hele fijne deken, heeft mijn geschoren paard deze winter lekker warm gehouden.

Simone

03/15/2022

Hele fijne deken met een brede temperatuurrange voor bijna de hele winter! De gladde binnenvoering is heel fijn op een geschoren paarden. Daarnaast is de kleur ook onwijs mooi!

Pearl

01/26/2022

Nieuwste deken in mijn assortiment! Mijn paard en pony van mijn dochter zijn er super blij mee. Deken ligt goed en heeft een leuke kleur. Super sterk!

Judith

01/22/2022

Super fijne deken van Bucas. Door de gladde binnenkant geen schuur en/of schoft drukplekken. Zelfs na het rollen in de paddock blijft deze deken perfect liggen. Echt een aanrader!

Mariska D

01/20/2022

Mooie deken die door de grote temperatuur-range het grootste deel van de winter te gebruiken is. De gladde voering is ideaal voor een mooie glanzende vacht. De vocht afvoerende eigenschappen zijn ideaal om licht nazweten op te vangen en op de warmere dagen met enkele zonnige uren geen last van zweten. Voor mij daarom een ideale deken zonder de deken steeds te moeten wisselen bij de Hollandse temperatuurschommelingen.

Mila Peeters

01/17/2022

Ik vind dit het perfecte deken voor nat en koud weer. Mijn paard staat er altijd droog onder en heeft geen schuurwondjes. Dit in tegenstelling tot vele andere dekens van andere merken.

Mariska

01/13/2022

Mooie deken. Fijne combinatie met de ballistic nylon buiten stof en de dermocare voering.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot