Bucas Therapy Cooler B/N Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457716
€229,00


De Bucas Therapy Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als staldeken, onderdeken en transportdeken.

De bovenlijn van de deken is gemaakt van een speciale roestvrij staaldraad stof. De magnetische velden die het paard van nature maakt worden opgevangen door de stof en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt voor ontspannen spieren en helpt bij een sneller herstel van zwellingen en blessures.

De zijdes van deze deken zijn gemaakt van de stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden.

De deken geeft 15 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en de bilkoorden voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De Therapy Cooler Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

Deze deken is eenvoudig te combineren met de Bucas Therapy Cooler Neck. Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken.

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard in de gaten te houden.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Sandy Van der Salm

03/16/2022

Met deze deken ben ik begonnen toen hij net uit was en nog steeds staan onze paarden er dagelijks onder, de deken werkt zo ontspannend en daardoor zijn ze een stuk losser door het lijf. Geweldig deken!

Reini

03/15/2022

Deze deken is een super fijne deken. Mijn fries en tinker zijn er blij mee, ze zijn beide niet meer zo stijf, tijdens het rijden zijn ze nu veel soepeler.

Vera

03/15/2022

Superfijne deken en geweldig dat er rekening is gehouden met het 'bredere paard'. Ligt mooi op mijn Fries!

Joyce neve

03/15/2022

Heerlijke losse spieren wat direct merkbaar is bij het op stappen. Op stal staat hij er heerlijk onder te snoezelen. Bij het afhalen van de deken is zijn rug lekker warm. Ik heb hem behalve op de wei er altijd op liggen.

Nadia Langerak

03/15/2022

Wat een fantastische deken! Mijn nogal nerveuze paard ontspant binnen enkele minuten als de Therapy deken op gaat, ze staat rustiger op stal en is duidelijk losser door haar lijf met trainen. Zeker een aanrader!

Iris

03/15/2022

Super fijne deken! Mijn paard heeft hier veel baat bij en kan er echt lekker onder ontspannen. In de training merk ik duidelijk verschil na het gebruik van deze deken. Meer souplesse en een blijer paard!

Ilse van Lieshout

03/15/2022

Geweldige deken. Mijn paard heeft er veel profijt van. Ze hield vast in de rug, maar dat is nu weg. Wel rustig opbouwen voordat je het deken veel wilt gebruiken. Ik spaar nu voor de winter editie zodat ze die in de winter ook op kan.

Guusje van Gorp

03/15/2022

Super blij met deze Therapy deken! Mijn pony wordt er super ontspannen en los in zijn lijf van. Ook heel fijn tegen spierpijn. Tevreden!

Diana Hilhorst

01/20/2022

We gebruiken dit als relax deken voor onze paarden, helaas moeten ze deze deken delen….. Wij gebruiken deze deken na intensieve arbeid, laten de deken dan ook als staldeken op. Zeker ook tijdens transport ontzettend fijn.

Mirjam

01/16/2022

Super fijne deken, mijn drukte maker ontspant binnen 2 minuten nadat ik de deken op leg. Hij geniet er onwijs van!

Floor Scholten

01/15/2022

Top deken! Altijd soepele spieren wat m’n paardje verdiend voor en na het werken! Altijd lekker ontspannen staat ze eronder!

Floor scholten

01/15/2022

Geweldige deken! Paard kan rustig afkoelen zonder te hoeven wassen wat altijd drama is. Zeker een aanrader!!

Marissa

01/13/2022

Ben super blij met de therapy deken gebruik hem bij de jonge paarden als bij de oudere zelfs mijn merrie die artohse heeft in haar knie knapt helemaal op van deze deken, echt een aanrader.

Britt

01/13/2022

Super fijne deken. Ondertussen heb ik er 2 (5 paarden) en wil ik er 3 gaan aanschaffen, mijn paarden worden er zo heerlijk ontspannen van! En super fijn als mijn paarden spierpijn hebben !

Tessa de Jong

01/12/2022

Zeer tevreden over deze deken. Ik gebruik deze het meest voor mijn paard van 24. Zonder deze deken op heeft ze echt even de tijd nodig om op gang te komen, écht een beetje stijf. Maar als ze de deken op heeft gehad is ze echt een stuk soepeler en stapt ze gelijk veel fijner weg. Ik gebruik de Therapy deken in de winterperiode als onderdeken; ze staat er heel tevreden bij.

Laura Kompier

01/11/2022

Zo blij met deze werelddeken! Paarden vallen direct in slaap zodra hij op gaat. Drachtige merries zijn veel relaxter en een fijne cooling down en warming up voor de sportpaarden!

Joyce Toirkens

01/11/2022

Wij hebben deze deken inmiddels geruime tijd in gebruik en zijn helemaal fan. In de koude wintermaanden staat onze pony 24/7 onder de deken en we merken duidelijk verschil. Zeker een aanrader.

Nynke Dijkstra

01/11/2022

De dekens van Bucas passen altijd perfect bij mijn mooie Fries.

Merel

01/11/2022

Het is zo een fijne deken voor je paard. Het verlicht de spierpijn en houd je paard soepeler.

Carla

01/11/2022

Wauw wat een super deken. Deze had ik veel eerder moeten aanschaffen. Mijn paard was altijd erg onrustig als ze stil moest staan. Met de therapie deken staat ze gewoon een uur te knikkebollen en is ze helemaal zen.
Voor het rijden één uurtje erop leggen en ze is gelijk soepel. Geen discussies meer, hierdoor veel meer plezier in het rijden. Ik raad deze deken dan ook iedereen aan. Gun je paard de Bucas therapie deken, wij willen niks anders meer.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot