Bucas Therapy Mesh Cooler Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457676
€219,00


De Bucas Therapy Mesh Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als staldeken, onderdeken en transportdeken. De bovenlijn van de deken is gemaakt van een speciale roestvrij staaldraad stof. De magnetische velden die het paard van nature maakt worden opgevangen door de stof en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie van het paard gestimuleerd. Dit zorgt voor ontspannen spieren en helpt bij een sneller herstel van zwellingen en blessures.

Het overige gedeelte van de deken is van een fijnmazige stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor is deze deken geschikt voor de warmere dagen. De deken geeft 10 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en het bilkoord voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De deken is verkrijgbaar in Classic Cut. Deze is eenvoudig te combineren met de Bucas Therapy Mesh Neck. Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken.

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard in de gaten te houden.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Tamara Schenkels

07/20/2022

Super fijne deken. Ik merk echt verschil bij mijn paard. Ze is rustiger op de trailer en loopt losser door haar lijf sinds ik de deken gebruik. Deken blijft ook goed liggen, heb hem de hele winter ook als onderdeken gebruikt.

Laura

03/21/2022

Fijne deken voor tijdens de warme dagen. Deken zorgt ervoor dat het paard losser kan bewegen. Ideaal voor op wedstrijd of naar les, mijn paard word er ook rustiger van op de trailer!

Esmé

03/21/2022

Mijn paard had vaak wat moeite met opstarten tijdens het trainen, maar sinds ik deze deken regelmatig gebruik merk ik dat het steeds wat makkelijker gaat. Mijn osteopaat is erg blij met dit resultaat.

Ilona

03/21/2022

Goede pasvorm. Mijn paard is fan van deze deken. Hij zit hem als gegoten.

Samira

03/21/2022

Goed om de spieren te ontspannen. Ik bevestig deze deken 24/7 onder mijn Bucas buitendeken. Vind het erg fijn werken.

Azra Demir

03/18/2022

Onze pony werd er stil van! Nu heeft ze de deken standaard onder haar winterdeken. Ze is er rustiger door geworden, losser door geworden en zit minder snel vast in haar spieren. Vooral tijdens wedstrijd maar ook tijdens haar hengstige perioden, helpt de deken haar ontspannen te houden. Zeer tevreden!
Daarna hebben we de deken ook voor onze ruin van 5 gekocht. Hij gaf exact dezelfde reactie bij het eerste gebruik. Hij was er stil van en kwam volledig tot rust! Wij willen niks anders meer en hopen op een dag de winterdekens hiervan te kunnen aanschaffen!

Maaike westerhof

03/17/2022

Bij mijn vorige paard werkte de deken super! Ik had het paard super los voordat ik ging rijden. En ik merkte aan mijn paard dat de deken ook echt wat deed.

Merel Blom

03/15/2022

Zo mooi en fijn deze deken. Mijn pony is super stijf en de fysiotherapeut raadde mij deze deken aan! Ik heb hem nu al een paar keer geleend van een stalgenoot.

inez Haan

03/15/2022

Ik heb deze deken geleend van een vriendin van mij, voor mijn uiterst gevoelige merrie die erg snel spanning vast houdt. Afgelopen zaterdag hadden wij onze eerste wedstrijd, en wat een verschil dat ze eerst de deken heeft om gehad! Ze kwam heel relaxed de trailer af. Tijdens het los rijden nog omgehad en natuurlijk na de proeven. Ongelofelijk wat een verschil. Hij staat nu op de verlanglijst om er zelf een aan te schaffen!

Albertje hadders

03/15/2022

Zo'n fijne deken! Mijn lieve paard is er zo blij mee en sinds deze deken laat ze het merken. Je gelooft het niet, maar ze is gewoon een ander paard qua spieren. Er ging een wereld voor haar open.

Marlous van Kampen

03/15/2022

Superfijne deken die voor mij een wereld open heeft laten gaan. Ik heb een merrie van inmiddels 25 jaar oud maar gebruik al jaren deze deken en ze wordt er soepeler en ontspannen door. Ze wilde eerst de trailer niet op en met deze deken is ze heel relaxt en loopt zo de trailer in. Met de therapie deken is je paard zen en loopt veel fijner/ruimer! Ik kan hem iedereen aanraden!

Hélène Verhoestraete

03/15/2022

Super deken! Mijn paard is veel meer ontspannen als ze hem op heeft. Tijdens het rijden merk ik ook dat ze soepeler is als ze de deken op gehad heeft. Echt een aanrader!

Pearl

01/26/2022

Deken is super voor de spieren van mijn paard. Ze is veel soepeler als ik de deken gebruik.

Afke

01/21/2022

Erg fijne deken. Onze IJslandse paarden krijgen hem na een rit altijd op of bij transport. Als ze stijf zijn doe ik ze 's winters onder hun regen deken. Enige nadeel is de prijs en hij is niet echt sloop proof dus er zitten wat gaatjes in.

Senni

01/20/2022

Mijn paard is onlangs uitgegleden in de wei en heeft toen haar bicep femoris verrekt. Iemand bij mij op stal leende mij deze deken die ik tijdens het stappen oplegde zodat de spieren gestimuleerd werden. Ze deed het er super goed onder, zou hem erg graag zelf nog aanschaffen!

Jinte

01/19/2022

Deze deken is ideaal om de spieren te ontspannen voor de training. Ik leg deze twee uur van tevoren op en ik merk duidelijk verschil in het rijden. Ideale deken voor transport naar de wedstrijd.

Jessica

01/18/2022

Heel fijn deken dat je altijd kan gebruiken.
In de zomer als vliegendeken en in de winter onder een ander deken. Paard staat er lekker ontspannen bij, en is ook merkbaar veel losser tijdens het rijden.

Lisette

01/17/2022

Een super fijne deken, paard staat heerlijk stil en ontspannen bij de hoefsmid. Hij staat lekker zen en is super braaf met zijn achterbenen terwijl hij zonder deken erg onrustig is. Ook de hoefsmid adviseerde.....niet meer zonder deken komen.

Sanne van kuijl

01/17/2022

Een vriendin van mij heeft deze deken en zij zegt dat je echt merkt dat er verschil is. Ik heb de deken een paar keer mogen proberen en ben echt fan ervan, zeker weten een aanrader als je paard een beetje kan stressen onderweg

Mirjam

01/16/2022

Heel fijn dat er ook een mesh variant is van de therapy dekens zodat je er ook in de warmere periode van het jaar gebruik van kan maken. Zonder dat je paard het te warm heeft.

Rachel Marty

01/15/2022

Zeer fijne deken, mijn paard reageert er ontzettend goed op en onspant direct als ze de deken op heeft. Ik gebruik het na zware inspanning en heb de deken ook weleens een aantal dagen op gehad toen mijn merrie spierbevangen was, onder een regendeken. Bleef goed zitten en heeft goed effect gehad op het herstel. Heel blij met dit product!

Elodie

01/13/2022

Fan van de therapy stof! Paard is losser in haar lichaam, begint fijner en is meer ontspannen. Na deze deken ook de Turnout besteld. Topdeken!

gert

01/13/2022

ik heb deze deken nu een jaar en hij bevalt prima. Mooie kwaliteit en je merkt echt verschil bij de paarden.

Annelies Prins

01/13/2022

Deze deken gebruik ik op mijn IJslandse merrie. Twee uur voordat ik ga rijden. Ze loopt er waanzinnig op. Lekker los en veel beweging. Instructrice valt het meteen op wanneer de deken is gedragen. Deze deken is wat minder warm op haar dikke vacht. Super blij mee!

Elrieke

01/12/2022

Super fijne deken!! Mijn paard is echt losser als ik de deken op doe. Na het rijden leg ik hem ook op zodat haar spieren goed herstellen!

Febe

01/12/2022

Fantastisch deken! Ik was sceptisch over de werking, maar mijn merrie is duidelijk veel soepeler en heeft minder last van spierpijn. Ik leg de deken onder haar regendeken, zeker wanneer het kouder is.

Holly

01/11/2022

Na een stevige dressuurles van mijn fanatieke instructeur is mijn merrie altijd behoorlijk bezweet. Na afdrogen met de handdoek van de vacht krijgt de merrie de Therapy Mesh Cooler op. Ik zie dan dat ze zich heerlijk “zen” voelt. De volgende dag als de deken dan weer afgaat, start ze soepel, vrolijk en met volop energie op. Een super deken die ik ook als onderdeken gebruik in de koude maanden.

Mirte Van Ingelgom

01/11/2022

Echt een heel fijne deken, mijn paardje krijgt hem altijd om na het rijden en is direct niet meer klam! Echt een aanrader!

Melanie

01/11/2022

Super deken voor mijn PSSM merrie met stijve spieren. Ze staat er heerlijk ontspannen onder en is veel soepeler. Gebruik het in de winter als onderdeken onder mijn 200 gram Anniversary. In de zomer alleen een uurtje van te voren. Voor mijn brede kleine tinker moest ik wel de big neck versie. (Bij de andere Bucas dekens niet). Prima pasvorm ook weer nooit meer schuurplekken of knellen bij de schoft.

Marijke Willems

01/11/2022

Ik was super sceptisch over de werking van de therapiedeken. Ook nieuwsgierig dat dan weer wel. Ik mocht hem van iemand lenen en was meteen verkocht! Onder de deken wordt mijn ruin super chill! Ik merk vooral dat hij relaxter is als ik de deken gebruik, bijvoorbeeld op de trailer, bij de hoefsmid of tijdens het vlechten. De mesh is fijn omdat hij dan ook met warmer weer of als onderdeken gebruikt kan worden. Ik kan mijn ruin makkelijker ontspannen over de rug lostijden als ik de deken gebruik. Ik heb er daarom direct een zelf aangeschaft! Echt een aanrader.

Britt Reuvers

01/11/2022

Ontzettend fijne deken, mooie pasvorm, niet te warm voor in de zomer. Pony werd er wel soepeler door. Ik ervaarde geen nadelen, ook niet bij 24/7 gebruik.

Kim

01/11/2022

De Bucas Therapy dekens zijn een musthave in elke zadelkast. Jaren geleden een gekocht voor mijn paard het verschil was zeer duidelijk te merken. Een heerlijk soepel sportpaard. Nu bij mijn nieuwe jonge paard dan ook meteen weer aangeschaft. Kortom een echte aanrader die het geld zeker waard is.

Elja

01/11/2022

Nog maar sinds een paar dagen gebruik ik deze deken op een van mijn paarden. Maar wat al een verschil, hij is al zoveel losser en ontspannener in zijn lijf. Ik ben fan!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot