Bucas Therapy Cooler Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457677
€219,00


De Bucas Therapy Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als staldeken, onderdeken en transportdeken. De bovenlijn van de deken is gemaakt van een therapeutische stof. De magnetische velden die het paard van nature maakt worden opgevangen door de stof en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt voor ontspannen spieren en helpt bij een sneller herstel van zwellingen en blessures.

De zijdes van deze deken zijn gemaakt van de stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. De deken geeft 15 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en de bilkoorden voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De Therapy Cooler is eenvoudig te combineren met de Bucas Therapy Cooler Neck. Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken.

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard in de gaten te houden.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Maxime

03/21/2022

Beste zweetdeken. Ik heb inmiddels een tweede aangeschaft. De deken heeft echt effect en is de beste zweetdeken die ik ken.

Irina

03/21/2022

Dit is echt een super deken. Hij werkt heel fijn, vooral in de winter. Dit is het geld zeker waard.

Joyce

03/21/2022

Fantastische deken. Paard droogt snel en geniet van de deken na het rijden.

Jane Luteijn

03/18/2022

Onze pony hebben wij in oktober gekocht. We kregen hem niet lekker aan het lopen. Osteopaat erbij gehaald, en daar kwam uit dat onze pony last had van zijn rug. We hebben de therapy deken gebruikt in combinatie met behandelingen van de osteopaat. Zijn gedrag is veranderd en is nu lekker te rijden. Pony zit zichtbaar lekkerder in zijn vel. Nooit meer zonder.

Vera de Koster

03/18/2022

Sinds kort de Therapy Cooler aangeschaft. Leek mij een fijne deken voor op de veewagen en voor in de zomer of voor na het trainen. Ik merk bij mijn paard dat hij er zeker baat bij heeft. Begint al snel te briezen wanneer hij hem om heeft. En beweegt duidelijk losser door zijn lijf! Super uitvinding!

Sandy van der Salm

03/15/2022

Nooit meer zonder deze dekens, bij al mijn paarden werkt dit deken echt! Ze zijn veel meer ontspannen en tijdens het rijden zijn ze gelijk vanaf het begin een stuk losser in hun lijf! Super product voor in het voorjaar en in de zomer.

Anouk

03/15/2022

Ik heb deze deken gekocht voor mijn paard die snel gestrest is. De deken leg ik voor en na de training op mijn paard. Hierdoor merk ik dat ze veel spanning loslaat en daardoor ook soepeler in de training loopt. Naast dat ze tijdens het rijden soepeler aanvoelt, wordt ze in rust ook erg zen van de deken.

Marcella

03/15/2022

Super fijne deken met goede pasvorm! Ik gebruik hem in de winter als onderdeken en mijn paard blijft daardoor veel losser in zijn lijf. Echt een aanrader!

Merel

03/15/2022

Met enige twijfel kocht ik toch deze deken met de hoop dat het niet zou tegen vallen. Nu zou ik niet meer zonder kunnen. Wat geeft deze een ontspanning bij het paard. Zowel met rijden merk ik een groot verschil in ontspanning maar ook op stal zie ik mijn paard gewoon genieten als ze deze deken draagt. Na het dragen van deze deken merk je met het rijden dat het paard direct meer ontspannen is en je makkelijker kunt wegrijden. Ik gebruik de deken dagelijks en zou niet meer zonder willen. Ik had nooit zó lang moeten twijfelen over deze deken maar had hem direct moeten aanschaffen!

Petra

03/15/2022

Ik gebruik deze deken al een tijdje, ben er erg blij mee. Mijn paard is losser en ontspannen tijdens het rijden na het gebruik van de deken. Ik kan deze deken zeker aanraden!

Ryanne

03/15/2022

Via vriendinnen al veel over gehoord en nu zelf ervaren. Deze deken heeft voor mijn paard echt wonderen verricht. Zou hem direct weer kopen.

Maaike

03/15/2022

Mijn verzorgpony heeft altijd moeite gehad met de nageeflijkheid en soepelheid sinds we de Bucas therapy deken gebruiken loopt ze heel erg fijn! Zeker een aanrader!

Margreet Jansen

03/15/2022

Ik heb deze deken een aantal jaren geleden gekocht. De laatste tijd staat mijn paard er 24/7 onder, hij is daardoor met het rijden veel losser door zijn lijf. Ik denk er over na om een tweede aan te schaffen zodat ze zo nu en dan gewassen kunnen worden en hij deze deken gewoon op kan houden.

Shirley

03/15/2022

Sinds een week of 6 in het bezit van deze deken en ben er erg tevreden mee, mijn paard is nogal een zenuwenpees en sinds ze deze deken op heeft, merk ik dat ze veel rustiger is in haar doen en laten. Ik zou iedereen de Therapy deken aanraden.

Gitta

03/15/2022

Wat een aanwinst! Mijn paard reageert er heel goed op. Zijn rug is lekker warm voordat ik begin met rijden. Ik merk echt een verschil in het los zijn in de bovenlijn. Het is een fijne deken voor op de trailer en op wedstrijden. Niet te druk en log en door de gladde bovenvoering blijven er geen haren en dergelijke opzitten.

Simone

03/15/2022

Super fijne deken voor veel gebruiksvormen: op de trailer, als onderdeken, na de training, voor een training, etc. De paarden staan er altijd heerlijk onder te slapen en de spieren zijn voelbaar soepeler!

Anouk van de Laar

03/15/2022

Mega fijne deken die doet wat er wordt beloofd! Mijn pony wordt er heerlijk ontspannen van en geniet zichtbaar van de deken. Ik ben echt super enthousiast en raad iedereen deze deken aan!

Kim

03/15/2022

Al jaren gebruik ik de Bucas Therapy producten. Zowel voor mijn paard als mijn hond. Beide ervaren hier zeer veel positieve effecten van. Veel losser in hun lijf veel meer ontspanning na gebruik. Kortom producten die zeker de aanschaf waard zijn!

Maxime

03/15/2022

Sinds een aantal maanden deze deken in mijn bezit! Mijn paard is tijdens het rijden meer ontspannen maar ook op de poetsplaats en in haar stal merk ik verschil.

Joanna de Boer

01/20/2022

Ik heb het therapie deken aangeschaft en was in het begin toch wat sceptisch of het echt zou werken. Maar tot mijn verbazing merkte ik zo veel verschil. Mijn paard begon met rijden al meteen een stuk losser. En in het begin vraag je je af of je het inbeeld. En toen ging ik het testen: rijden zonder dat je het therapie deken gebruikt hebt en dan weer met en dan kom je er toch achter dat het deken echt zorgt voor ontspanning en een losser paard. Kortom echt een aanrader!

Ilse

01/20/2022

Met een behoorlijke scepsis deze deken aangekocht. Wat voor verschil kan zo'n deken nou maken. Ze staan toch al lekker warm onder een deken in de winter. Toch merken we een behoorlijk verschil bij onze paarden. De ene start veel soepeler op en is veel sneller op gang. De andere is meer ontspannen en schrikt minder. Dus zeer positief verrast door deze deken!

Rebecca

01/18/2022

Super deken. Paard ontspande de eerste keer al na 5 minuten. Was heel benieuwd naar de werking van het deken en ben echt helemaal overtuigd. Paard ontspant ook veel beter bij het rijden. Het deken is zeker een aanrader

Daniëlle Lamers

01/18/2022

Heb de deken inmiddels al een paar jaar, toentertijd aangekocht voor een erg gespannen pony, ik was sceptisch maar als ik het niet probeerde... Inmiddels heeft mijn vader ook twee van deze dekens met hals gekocht voor zijn mijn pony's, hij gebruikt ze vaak voor en na het zwaardere werk. Ik zou eigenlijk nog een kleinere willen (heb nu de ondermaat 175 nog van mijn vorige pony van 1.47m mijn huidige pony van 1.52m besloot ondermaat 1.60 te hebben waardoor alles opnieuw aangeschaft zou moeten worden en het is toch een hele investering) Buiten dat vind ik dit echt een van de betere uitvindingen en moest ik ooit de loterij winnen spendeer ik toch het eerst aan Bucas. Zo enorm tevreden over de producten. Ik zou niet meer zonder kunnen.

gert

01/13/2022

Ik heb deze deken al een aantal jaren in gebruik en hij bevalt prima , er zitten inmiddels helaas scheuren in doordat een paard er niet zo voorzichtig mee omging dus hij is aan vervanging toe

Mascha

01/13/2022

Dit deken vaak voor een stijve hengst op stal gebruikt voor de training. Merkte super veel effect van het deken niet alleen werd hij soepeler in het lijf, maar ook kreeg hij meer zin in het werk. Dit deken is een redder geweest, helaas had ik hem te leen van iemand. Nu dus niet meer in gebruik door mij

Jennifer Vrijling

01/13/2022

Ik was erg benieuwd naar deze deken maar ben ontzettend tevreden over de deken, pony raakt er heerlijk ontspannen onder en staat zelfs weg te dommelen.
Ook merk ik dat hij veel losser is als ik voor training de deken op leg. Mijn pony vind hem in ieder geval erg fijn !

Kelly van Herk

01/13/2022

Zeer tevreden over deze deken. Mijn paard is 19, duurde altijd erg lang voor hij losliet in zijn rug. Nu hij deze deken met regelmaat op heeft is hij veel losser in zijn lijf. Een echte aanrader!

Cindy eland

01/12/2022

Zo’n fijne deken voor mijn pony die artrose heeft! Ik hoop hem daarom echt te winnen. Doordat die gemaakt is voor paarden met blessures, maar ook sportpaarden is het een deken die heel functioneel is. Ik heb de hals er al van, dus de deken er nog bij zou fantastisch zijn!

Laura Verhagen

01/12/2022

N.a.v de positieve ervaring van het therapy dekje leen ik af en toe deze deken van een stalgenoot. Nu aan het sparen voor het deken zelf! Elegant, technologisch en het werkt!

Amber

01/12/2022

Sinds een paar weken deze deken, altijd beetje terughoudend geweest naar de werking van de Therapy deken. Maar uiteindelijk toch gekocht en jeetje wat een verschil door één zo'n deken. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ondanks de prijs raad ik iedereen deze geweldige deken aan!

Louisa Cordes

01/11/2022

Ik ben zo blij met deze deken! Mijn pony draagt hem nu onder haar normale deken en ze staat altijd lekker te ontspannen. Ook merk ik enorm verschil met dat ze nu veel sneller los is, eerst duurde dat echt een tijd voordat ze helemaal soepel was. Ik ben echt hartstikke blij met deze deken en ik wil niet meer anders. Pony blij, ik blij.

Cindy

01/11/2022

Super fijne deken. Mijn vorige paard deed het er erg goed op. Ik merkte echt dat hij losser was en het gewoon een prettige deken vond. Voor mijn huidige pony heb ik er helaas nog geen, maar wie weet in de toekomst.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot