Buzz-Off Zebra Fly Mask

ARTIKELNR: 121457786
€25,00


Het Bucas Buzz-Off Zebra Fly Mask is een vliegenmasker die uitstekende bescherming biedt tegen insecten.

Door de fijnmazige stof houdt het paard goed zicht door het masker. De plooien in de stof zorgen ervoor dat het masker niet in aanraking komt met de ogen. De oren zorgen voor extra bescherming bij het hoofd.

Uit onderzoek is gebleken dat insecten gedesoriënteerd raken van zebra-print. Dit komt doordat insecten kijken d.m.v. infrarood. Hierbij is de kleur zwart warm en de kleur wit koud. Door het golvende patroon kunnen insecten niet meer onderscheiden of het paard warm of koud is. Zij zullen een andere warme plek zoeken om neer te strijken. Door het dragen van een vliegenmasker met zebraprint zal het paard 75% minder last hebben van insecten ten opzichte van het dragen van een regulier vliegenmasker.

Daarnaast is het masker UV werend waardoor jouw paard minder last heeft van de zon.

Dit vliegenmasker kan gebruikt worden met elke Bucas vliegendeken.

Sanne van kuijl

03/15/2022

Hele fijne pasvorm en ook een hele fijne stof. Het helpt erg goed tegen de vliegen en gaat ook niet kapot. We hebben ze voor al onze paarden en hebben er veel plezier van!

Didi Admiraal

01/12/2022

Fijne pasvorm! Gaat ook niet snel kapot en fijne kleine mazen waar geen vliegen door komen.

Tessa de Jong

01/12/2022

Prima masker, blijft goed zitten. Perfect bij de bijpassende deken. Gaat al heel wat jaren mee hier: prima kwaliteit dus

Jair

01/12/2022

Super fijn masker past heel erg bij mijn vliegendeken. Super goede kwaliteit, mijn lieve pony heeft van de zomer veel minder last gehad van vliegjes door dit fijne masker

Schrijf een review