Freedom Turnout High Neck 150 Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457747
€109,00


De Bucas Freedom Turnout biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit aan voor een lage prijs. Deze deken heeft een 600 denier ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze deken is waterdicht en ademend.

Dit High Neck model heeft meer lengte aan de voorkant boven zodat de hals meer beschermd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +10 en -5 graden.

De gladde nylon binnenvoering houdt de vacht in een goede conditie en zorgt ervoor dat de kans op schuurplekken minimaal is. Door de T-haak sluiting op de borst en de buiksingels blijft de deken mooi op zijn plek liggen.

Deze deken heeft geen schouderplooien en valt daardoor iets smaller dan de andere dekens met schouderplooien. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen aan deze deken.

De Bucas Freedom Turnout is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur navy. In het winter- en zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Tanja

03/21/2022

Fijne lichte deken met de perfecte pasvorm voor mijn paard. Eindelijk een deken die geen schuurplekken veroorzaakt.

Sam

03/21/2022

Fijne deken. Door de hoog opgesneden schoft ligt er eindelijk een deken goed op mijn paard. Ik gebruik hem in de herfst.

Evi

03/21/2022

Deze deken is 100% waterdicht. Ik zet mijn paard met een gerust hart buiten.

Demi Oerlemans

03/17/2022

Een ontzettend fijne deken voor mijn pony. Goede kwaliteit en een mooie pasvorm. Stevige deken die niet snel schuift of kapot gaat en goed waterdicht.

Sabrina

01/16/2022

Bij ons op stal heeft iedereen een Bucas deken, dus ik kon eigenlijk niet achter blijven! De rest is zo te spreken dat ik het zelf wilde ervaren… en idd geen andere deken meer voor ons. Heerlijk voor op stal en voor als ze even buiten lopen

Laura

01/16/2022

Voorheen had ik een ander merk deken op mijn paard. Deze schuurde, was eigenlijk iets te groot. Nu de bucas high neck, even opgemeten en past perfect. Hij zit als gegoten, ook met zijn hoge schoft. Ben er super blij mee

I. Heys

01/13/2022

Zeer handige dekens en niet te dik zodat je kunt wisselen gelang de temperatuur met onderdekens. Zelfs onze shetlandhengst van 33 voelde zich met deze deken een stuk beter. Blijven goed zitten. In 1e instantie vond ik ze prijzig maar in middels goedkoop te noemen omdat ze lang meegaan en goed zijn en blijven in pasvorm
Nooit geen andere meer. De prijs waard.

Rieneke

01/11/2022

Super fijne deken! In de winter heeft mijn verzorgpony deze deken aan, behalve als het echt koud is (wat toch niet vaak is in Nederland). Hij is geschoren, maar heeft het niet koud onder deze deken en hij is altijd droog door de waterdichtheid. Wil de deken niet meer missen!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot