Freedom T/O 300/150 F/N Navy

ARTIKELNR: 121457796
€145,00


De Bucas Freedom Turnout Full Neck biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit aan voor een lage prijs en heeft een vaste hals. Deze deken heeft een 600 denier ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze deken is waterdicht en ademend.

De vaste hals beschermt het paard tegen regen dat via de halsopening naar binnen kan lopen.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -10 graden.

De gladde nylon binnenvoering houdt de vacht in een goede conditie en zorgt ervoor dat de kans op schuurplekken minimaal is. Door de T-haak sluiting op de borst en de buiksingels blijft de deken mooi op zijn plek liggen.

Deze deken heeft geen schouderplooien en valt daardoor iets smaller dan de andere dekens met schouderplooien. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen aan deze deken.

De Bucas Freedom Turnout is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur navy. In het winter- en zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit (deze kleuren leveren wij niet).

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Carolyne didden

03/17/2022

Super fijne deken met een top kwaliteit! Voor mijn ‘kleine’ reus van bijna 1.80 passen niet veel dekens enkel die van Bucas passen hem goed en blijven super mooi!

A v. Oers

01/12/2022

Super fijne deken! Goede pasvorm, prettige stof aan de binnenkant waardoor geen schuurplekken. Terwijl ons paard daar heel gevoelig voor is. Verder is hij qua dikte ook heel fijn. Heel tevreden over deze deken.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot