Freedom T/O Light F/N Navy

ARTIKELNR: 121457798
€95,00


De Bucas Freedom Turnout Light Full Neck biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit aan voor een lage prijs en heeft een vaste hals. Deze deken heeft een 600 denier ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze deken is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +14 en +8 graden.

De gladde nylon binnenvoering houdt de vacht in een goede conditie en zorgt ervoor dat de kans op schuurplekken minimaal is. Door de T-haak sluiting op de borst en de buiksingels blijft de deken mooi op zijn plek liggen.

Deze deken heeft geen schouderplooien en valt daardoor iets smaller dan de andere dekens met schouderplooien. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen aan deze deken.

De Bucas Freedom Turnout is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur navy. In het winter- en zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Indra

03/15/2022

Hele fijne deken. Blijft mooi heel en heeft een mooie pasvorm. Bucas is 1 van de weinige merken die mijn pony past en de kwaliteit is na 2 jaar nog steeds uitstekend!

Elodie

01/13/2022

Fijne regendeken, wel iets andere pasvorm als de smartex, welke ik persoonlijk fijner vond.

Joanny Celak

01/11/2022

Deze deken in de kleine versie voor mijn welsh gekocht. Had van andere dekens altijd schuurplekken op de borst, maar bij deze deken door de gladde voering nergens meer last van gehad. Super deken!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot