Freedom Turnout Light Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457705
€89,00


De Bucas Freedom Turnout Light biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit aan voor een lage prijs. Deze deken heeft een 600 denier ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze deken is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +14 en +8 graden.

De gladde nylon binnenvoering houdt de vacht in een goede conditie en zorgt ervoor dat de kans op schuurplekken minimaal is. Door de T-haak sluiting op de borst en de buiksingels blijft de deken mooi op zijn plek liggen.

Deze deken heeft geen schouderplooien en valt daardoor iets smaller dan de andere dekens met schouderplooien. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen aan deze deken.

De Bucas Freedom Turnout is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur navy. In het winter- en zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Claudia Spoor

03/21/2022

Recent deze deken aangeschaft voor mijn nieuwe paard. En uiteraard zit deze weer als gegoten! Fijne pasvorm en makkelijk om en af te doen door de handige sluitingen. Hele fijne deken voor een regenbui en doorsnee dunne voering veel te gebruiken, ook op de wat warmere dagen. Voor komende winter ga ik ook Bucas dekens bestellen, altijd goed en gaan lang mee.

Filou

03/21/2022

Wij kochten deze deken vorige winter voor onze Arabier en zijn heel blij hiermee. Het is de kwaliteit die wij van Bucas gewend zijn.

Tessa

03/21/2022

De deken ligt goed op mijn merrie. Hij heeft een fijne pasvorm en is waterdicht en winddicht.

Emma

03/21/2022

Ik ben zeer tevreden over deze deken. Hij is betaalbaar en waterdicht.

Carolyne didden

03/17/2022

Super deken! Ideaal voor de overgang en de nieuwe kleuren hier van zijn super! Mijn grote reus past enkel de Bucas dekens en ze blijven zelfs na een hele lange tijd nog super van kwaliteit! Wij nemen geen ander merk meer!

Samantha

03/15/2022

Enorm tevreden met deze deken! We hebben inmiddels verschillende kleuren voor al onze paarden. Ze passen zeer mooi en sluiten goed aan. Zeker een aanrader!

S. Sterkenburg

03/15/2022

Uitstekende deken, prima prijs-kwaliteitverhouding. Mooi sterk materiaal en een goede pasvorm!

Samantha

03/15/2022

Ik heb deze deken voor onze mini shetlander, en het is met afstand de fijnste deken! Super mooie pasvorm: schuift niet, schuurt niet, perfect van lengte.

Anne

01/22/2022

Heel fijne deken! Sluit mooi aan, ook over andere dekens en valt mooi soepel om zijn lijf. Goede pasvorm.

Patricia

01/20/2022

Voor mijn shetlanders een super mooie deken. Ze hebben een dikke vacht, maar ze zweten er niet onder. Goede pasvorm voor die kleintjes. Ik ben er helemaal blij mee.

Manon Veekens

01/20/2022

Ik ben zeer tevreden over dit voor-/najaarsdeken. Deze deken is van goede prijs-kwaliteitverhouding en is waterdicht. Het is van licht materiaal en heeft goede sluitingen. Waar bij sommige dekens de klittenbandsluiting op de borst dubbel gaat zitten, blijft deze netjes in stand. Ook de bilriemen zitten op de juiste plek, zodat er geen ontlasting van het paard een de sluiting blijft hangen. Kortom: dit deken is ideaal als regendeken van licht en goed materiaal voor een goede prijs!

Jenny

01/20/2022

Super deken - waterdicht - gebruikelijke super kwaliteit en pasvorm! De gladde binnenvoering roept een mooie glanzende vacht op.

Jinte

01/19/2022

Dit is een super deken. Ideale pasvorm en 100% waterdicht

Rebecca

01/18/2022

Deken ligt super op mijn paard. Geweldig deken ook als het regent. De regen glijdt er als het ware van af waardoor het paard ook droog blijft. Zeker een aanrader

Bonny

01/13/2022

Fijne deken voor een goede prijs! Is (en blijft) ook heel goed waterdicht. Heel blij mee :)

Margot Broeckx

01/12/2022

1 van mijn betere dekens. Het is misschien al een ouder model, maar zeker niet de minste! Ik heb deze deken al meer dan 5 jaar en het ziet er nog steeds als nieuw uit. Perfecte pasvorm, ademend, blijft mooi liggen en enorm goed waterdicht. Wij zijn fan!

Jinte Vingerhoets

01/12/2022

Ik ben super fan van de bucas dekens. Deze deken zit als gegoten, ik wil geen andere meer. Super waterdicht en super pasvorm!

Tessa de Jong

01/12/2022

Heerlijk dekentje; voor aan het begin en tegen het eind van het dekenseizoen. Wij hebben deze deken in zo'n leuk seizoenskleurtje gekocht... En een bijpassende voor de hond

Indira Van Kerchove

01/11/2022

Super deken voor de prijs. Betaalbaar maar toch top kwaliteit. Ligt vooral heel mooi bij mijn paard met hoge schoft, komt aan de schoft net iets hoger als andere dekens waardoor deze mooier ligt. Blijft mooi liggen, is een sterke deken en blijft waterdicht. Top!

Melanie Boersma

01/11/2022

Eindelijk een waterdichte deken! En een die goed past. Ik heb een kleine maar brede pony. De 120/168 is perfect. Van andere merken de 115/165 is te klein en de 125/175 te lang. Voor mij alleen nog Bucas!

Annemarie

01/11/2022

Zoals alle Bucas deken, goed waterdicht met een fijne pasvorm en goede kwaliteit. Simpel en doeltreffend.

Chantal

01/10/2022

Ik ben zeer tevreden over deze deken. Hij is betaalbaar en waterdicht.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot