Anniversary Turnout Light SD

ARTIKELNR: 121457697
€115,00


De Bucas Anniversary Turnout light Stay Dry is een limited edition deken ter viering van het 35-jarig bestaan van Bucas. De buitenkant van de deken is gemaakt van een sterke 600 denier ripstop polyester. Door de speciale weeftechniek die bij deze stof gebruikt wordt, is de kans op doorscheuren kleiner.

Deze waterdichte en ademende stof beschermt het paard in alle weersomstandigheden. De stay-dry binnenvoering is in staat om razendsnel vocht op te nemen.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +16 en +3 graden.

De deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die afgedekt wordt door klittenband. Door de verstelbare buiksingels en de bilkoorden blijft deze deken goed op zijn plaats. De schouderplooien bedekt met zijden voering zorgen voor het optimale comfort. Het is niet mogelijk om een losse hals of onderdeken te bevestigen.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Lana

03/21/2022

Goede deken voor de herfst. Precies zoals omschreven. Ik vind hem top.

Emelie

03/21/2022

Goede pasvorm, goed waterdicht en stevig materiaal. Ik heb mijn paard 24/7 buiten staan en daarvoor leent de deken zich goed. Aanrader!

Anna

03/21/2022

Deze deken is enorm gebruiksvriendelijk. Het heeft fijne sluitingen en ogen voor bilkoorden. Alleen worden die niet meegeleverd.

Chita

03/15/2022

Fijne deken voor het voor- en najaar. Kan na het rijden zo op een bezweet paard gelegd worden. Goede pasvorm voor mijn Fries, schuift bijna nooit scheef. Net zoals de andere Bucas dekens.

Monique

01/11/2022

Prima deken om mee op- en af te bouwen in het seizoen. Goed waterdicht en heel licht gevoerd. Sterke buitenstof.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot