Green-Line Turnout 100g Green/cream

ARTIKELNR: 121457729
€149,00


De Bucas Green-Line Turnout is een eco-vriendelijke buitendeken. Deze deken is waterdicht en ademend. Alle stoffen en materialen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Deze duurzame deken heeft de vertrouwde Bucas kwaliteit en een comfortabele pasvorm.

De buitenkant van de deken is gemaakt van een sterke 600 denier ripstop stof. Door de speciale weeftechniek, die bij deze stof gebruikt wordt, is de kans op doorscheuren kleiner. Deze buitenstof is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +11 en -1 graden.

De zijden binnenvoering en vulling zijn tevens gemaakt van gerecyclede materialen en vezels. Ook de sluitingen, singels, frontriem en kruissingels zijn van hergebruikt materiaal. De T-haak voorsluiting met magneten en de schouderplooien zorgen voor een fijne pasvorm en een hoog draagcomfort.

De Bucas onderdekens en coolers kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Claire Wannee

03/15/2022

Jaren heel veel plezier van deze oersterke deken gehad en na het inslapen van mijn paard nu in gebruik door een vriendin die er ook nog veel plezier van heeft.

Lindsay

03/15/2022

De perfecte deken. Sluit super aan bij ons paard en perfect te combineren met liners van Bucas!
Een echte aanrader.

Marieke de Roos

01/12/2022

De perfecte deken... Waar andere merken dekens niet de juiste pasvorm hebben voor onze Connemara, zit deze als gegoten. De kleur is ook nog eens het einde voor onze Ierse dame en het feit dat hij van gerecycled materiaal is gemaakt maakt het verhaal compleet.

Karlijn Noordover

01/11/2022

Ik heb deze deken nu ongeveer een jaar. En ik ben nog steeds elke dag blij met deze top deken. Mijn paarden staan in het voor/na jaar en in de zomer natuurlijk lekker buiten. Maar soms heb je zo'n week dat het gewoon blijft regenen zonder dat het stopt. Nou heb ik al heel wat dekens gehad die niet water dicht zijn en echt aan het lekken waren. Maar deze deken laat geen drupje water door! Echt een super fijne deken. Hierdoor ben ik steeds meer Bucas dekens gaan aanschaffen! Het is het geld echt waard en blijven heel mooi! Ook de pasvorm is super! De deken is van gerecyclede materialen is gemaakt. Dus hij is ook heel milieu vriendelijk.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot