Green-Line Turnout 300g Green/cream

ARTIKELNR: 121457730
€155,00


De Bucas Green-Line Turnout is een eco-vriendelijke buitendeken. Deze deken is waterdicht en ademend. Alle stoffen en materialen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Deze duurzame deken heeft de vertrouwde Bucas kwaliteit en een comfortabele pasvorm.

De buitenkant van de deken is gemaakt van een sterke 600 denier ripstop stof. Door de speciale weeftechniek, die bij deze stof gebruikt wordt, is de kans op doorscheuren kleiner. Deze buitenstof is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +8 en -10 graden.

De zijden binnenvoering en vulling zijn tevens gemaakt van gerecyclede materialen en vezels. Ook de sluitingen, singels, frontriem en kruissingels zijn van hergebruikt materiaal. De T-haak voorsluiting met magneten en de schouderplooien zorgen voor een fijne pasvorm en een hoog draagcomfort.

De Bucas onderdekens en coolers kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Bianca Rea

01/12/2022

Zo blij met deze deken. Mooi ademend maar toch waterdicht en stevig voor een jong paard.

Maxime

01/11/2022

Wat is dit een fijne deken voor mijn paard. Ik koos de 100g zodat ik er een onderdeken onder kan doen. Hij is luchtig en mijn paard krijgt er geen schuur plekken van! Sinds kort ook de nek erbij besteld! Zo kan mijn paard in de paddock lekker vies worden.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot