Halter Dublin Choc/Silver

ARTIKELNR: 121457671
€24,00


Het Bucas Dublin Halster is ontworpen om een hoog draagcomfort te bieden. De zachte en sterke banden in combinatie met de onderlegde neus en het kopstuk maken dit halster comfortabel.

Een speciaal gevormde ring zorgt ervoor dat het halster gemakkelijk te openen en te sluiten is. Deze sluiting voorkomt schuren en drukken tegen de kaak van het paard. De haak kan niet aangetast worden door sneeuw, ijs en lage temperaturen.

Het kopstuk is verstelbaar met een gesp. Het Bucas Dublin veulenhalster heeft 3 verstelbare gespen waardoor dit halster gedurende een langere periode gebruikt kan worden.

Serena

04/05/2022

Licht en mooi halster. Heel fijn materiaal bij het hoofd en de neus. De maat is prima, sluiting is wel even wennen. Zeer tevreden.

Rachel Marty

01/15/2022

Mooi, stevig en comfortabel halster! Ik ben vaak op zoek geweest naar een "simpel"-uitziend doch mooi en stevig halster van kwaliteit voor geen extreem hoge prijs. Dit halster voldoet perfect. Geen friemels, bontjes ed die alleen maar vies en nat worden, maar wel een comfortabele voering. Ik heb de turquoise en vind echt een hele mooie kleur. Mocht deze een keer stuk gaan (en dat zal wel even duren gok ik), dan koop ik 'm zeker weer!

G van de Moosdijk

01/15/2022

Een geweldig fijn halster.
De pasvorm is uitstekend en de maat past perfect.
Door de speciale gespen en ringen is er weinig contact met de huid van het paard.
Dat zorgt ervoor dat onze pony geen irritaties meer heeft op de huid.
Het halster is sterk en snel droog.

Maaike

01/12/2022

Heel fijn halster voor op de paddock. Is niet zwaar en neemt geen vocht op door regen. Pasvorm is prima en kleur blijft mooi!

Tessa de Jong

01/12/2022

Voor ons geen andere halsters dan Bucas halsters. Waar halsters van andere merken vroeger nog wel eens zorgde voor schuurplekken, is dit nooit meer het geval. De halsters zijn stevig, degelijk van goede kwaliteit. Blijven lang mooi, als ze vies zijn kunnen ze gewoon in de wasmachine en komen er als nieuw uit. De gesp waar je de sluiting in klikt is gebogen zodat het paard geen hinder heeft: slim! En ook de andere ijzeren onderdelen zijn rond afgewerkt: nooit meer schaaf-of schuurplekken.

Schrijf een review