Halter Dublin Choc/Silver

ARTIKELNR: 121457672
€24,00


Het Bucas Dublin Halster is ontworpen om een hoog draagcomfort te bieden. De zachte en sterke banden in combinatie met de onderlegde neus en het kopstuk maken dit halster comfortabel.

Een speciaal gevormde ring zorgt ervoor dat het halster gemakkelijk te openen en te sluiten is. Deze sluiting voorkomt schuren en drukken tegen de kaak van het paard. De haak kan niet aangetast worden door sneeuw, ijs en lage temperaturen.

Het kopstuk is verstelbaar met een gesp. Het Bucas Dublin veulenhalster heeft 3 verstelbare gespen waardoor dit halster gedurende een langere periode gebruikt kan worden.

Anja

03/15/2022

Stevig en licht halster. Voelt zacht aan en schuurt niet.

Ilona

03/15/2022

Ik heb twee van deze halsters en wil geen andere halsters meer. Het zijn fijne zachte en toch sterke halsters. Ook de sluiting is super, geen last meer van plekjes op mijn paardje.

Jasmijn

03/15/2022

Heel blij met dit halster ik heb hem nu al ongeveer 2 jaar, mijn paard gaat ermee de paddock op en hij blijft altijd goed zitten! Terwijl er bij ons op in de groep best wel wild aan halsters kan worden getrokken. Ook fijn dat het een halster is dat comfortabel is voor het paard. En super leuke verschillende kleurtjes!

Elisa

01/20/2022

Het halster voelt zacht en comfortabel aan voor mijn paard. Daarnaast raakt de sluitingshaak mijn paard niet aan wat ik ook erg prettig vind voor mijn paard!

Verheij

01/11/2022

Ik koop nooit meer andere halsters, alleen deze van Bucas komen er bij mij nog in. Wat ik zo fijn vind aan de halsters van Bucas is dat de pasvorm goed is en ze erg licht van gewicht zijn. Verder zitten er geen extra overdreven gespen aan, het is gewoon lekker simpel. Ideaal.

Wendy

01/11/2022

Super fijn halster. Droogt snel bij nat weer, schuurt niet, en de sluiting werkt altijd ongeacht hoeveel zand er tussen zit. De vaste ring aan de onderkant heeft ook mijn voorkeur t.o.v. een losse ring.

Lizzy Versluis

01/11/2022

Fijn, lichtgewicht halster. Makkelijk schoon te maken. Zelfs over de clipjes zijn nagedacht; namelijk niet naar de paardenhuid toe maar er vanaf. Echt een aanrader.

Schrijf een review