Rug Conditioner

ARTIKELNR: 121457828
€115,00


De Bucas Rug Conditioner herstelt de waterafstotende teflon laag aan de buitenkant van de deken. Hierdoor loopt het water snel van jouw deken af en heeft daarnaast een vuilafstotende werking.

Dit middel dient aan de buitenkant van een schone deken aangebracht te worden. Gebruik dit alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte. Dit middel kan niet jouw lekkende deken weer opnieuw waterdicht maken. Mocht jouw deken lek zijn dan is de waterdichte coatingslaag aan de binnenzijde beschadigd en deze is helaas niet te herstellen.

We adviseren ook niet de dekens een waterdichtheids behandeling te laten verzorgen door jouw dekenwasserij. Is jouw deken waterdicht dan blijft hij ook waterdicht als er gewassen wordt volgens de Bucas wasvoorschriften. Daarnaast wordt het ademende en vocht opnemend vermogen negatief beinvloed bij waterdichtheids behandelingen.

Bucas Rug Conditioner 5 liter is voor grootschalig gebruik. Na iedere behandeling de spuitkop schoon maken om indrogen van de vloeistof in de spuit te voorkomen.