Shamrock Power Exclusive

ARTIKELNR: 145978389
€131,00

De Bucas Shamrock Power Exclusive is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als zweetdeken, transportdeken en lichte staldeken.


De Bucas Shamrock Power Exclusive is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als zweetdeken, transportdeken en lichte staldeken.

De unieke binnenvoering bestaat uit 2 lagen. De binnenste laag is van stay-dry. De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Shamrock Power Exclusive kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. 
De laag die op het paard ligt betreft de dermo-care voering. De dermo-care voering neemt ook vocht op welke vervolgens door de binnenste laag stay-dry supersnel afgevoerd wordt! De dermo-care voering betreft een gladde voering. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans. Door de antibacteriële eigenschap blijft de deken fris.

De deken geeft 20 graden extra warmte.

De schouderplooien, bekleed met een gladde nylon stof, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Door de T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord blijft de deken goed op zijn plek liggen.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Meten is weten

Koop je deken niet te groot