Shamrock Power Full Neck Black/Silver

ARTIKELNR: 121457781
€149,00


De Bucas Shamrock Power Full Neck is een multifunctionele deken met een vaste hals die gebruikt kan worden als zweetdeken, transportdeken en lichte staldeken.

Deze deken bestaat uit twee lagen antibacteriële stay-dry stof. De stay-dry stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Door de antibacteriële eigenschap blijft de deken fris.

De deken geeft 20 graden extra warmte.

De Shamrock Power Full Neck heeft een vaste hals met klittenbandsluiting en schouderplooien voor extra veel schouder- en bewegingsvrijheid. Door de T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord blijft de deken goed op zijn plek liggen.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Mirjam

01/16/2022

Fijne warme zweetdeken. Hele chique uitstraling en neemt t zweet van je paard razendsnel op. Na afloop is de deken zelf ook gauw droog.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot