Bucas Quilt 150 SD Navy

ARTIKELNR: 127958214
€96,00


De Bucas Quilt 150 stay-dry is een zeer veelzijdige deken. Deze deken kan als onderdeken, transport en staldeken gebruikt worden.

De buitenkant is gemaakt van een niet-waterdichte 600 denier oxford fabric buitenstof.

Deze deken geeft jouw paard of de set* 15 graden extra warmte.

De stay-dry voering voelt fleeceachtig aan en is in staat om razendsnel vocht op te nemen.

De T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord zorgen er samen voor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Maxime

03/17/2022

Fijne stal/onderdeken voor de koude wintermaanden! De Stay Dry voering is een geniale uitvinding.

Manon

03/15/2022

Ik gebruik deze deken in combinatie met de irish turnout maar ook hier ben ik zeer tevreden over. Paard blijft goed warm en de stay dry voering is fantastisch. Aanrader!

Claudia

03/15/2022

Na eerst Bucas turnout light jubilee gekocht te hebben, nu deze onderdeken aangekocht voor in de winter. Houdt perfect warm en droog, geen schuurplekken en ligt als gegoten.

Samantha

03/15/2022

Deze deken gebruik ik voor de echt koude dagen onder mijn power turnout extra. De klittenband sluitingen maken het bevestigen hieraan erg makkelijk. De Stay Dry voering ben ik erg tevreden over. Wel “reinig” ik eens per maand de voering door met poetshandschoenen het haar voorzichtig weg te “borstelen”. Ik leg hiervoor de deken even binnenstebuiten op mijn paard. Zo wordt de voering niet verzadigd met haar en werkt hij optimaal!

Wijnberg Janine

01/13/2022

Deze deken doet exact wat Bucas belooft: hij ligt als een huis op je paard, fijne sluitingen, warm en blijft 100% droog aan de binnenkant. Aanrader!

Anika

01/13/2022

De stay dry voering is fantastisch. Niet meer twijfelen of het net wel of net niet kan. Altijd een droog paard. Ik ben er echt heel blij mee en gebruik deze deken overal voor. Onderdeken, transport, in en uitstappen.

Guusje Giselle van Lith

01/12/2022

Heel blij met deze deken. Wanneer het kouder is en mijn paard na het rijden op stal een beetje vochtig is leg ik deze deken erop. Paard blijft warm en het vocht wordt opgenomen. Ook fijn als liner onder de Smartex Rain of Medium of Turnout variant.

Sanne Teunisse

01/12/2022

Heerlijke onderdeken welke ik samen met de Bucas Power Turnout Light gebruik. Past fijn, maakt geen schuurplekken en geeft heerlijk de extra warmte die mijn paard nodig heeft met de koude dagen hier aan de kust. De bevestigingspunten zijn ideaal!

Tessa de Jong

01/12/2022

Heel fijne onderdelen die ook prima als stalleden te gebruiken is. Ik gebruik hem nu al meerdere seizoenen, maar ziet er nog steeds uit als nieuw: blijft super mooi. Goede kwaliteit

Ellen Tuinstra

01/11/2022

Ligt erg fijn onder de deken en is makkelijk te bevestigen.

Robin Ann

01/11/2022

Super fijne deken voor onder een andere deken. Geeft mooi wat extra warmte maar niet direct te dik en te veel. Voor ons een mooie tussenstap van regendeken naar winterdeken

Anika

01/11/2022

Ik heb heel veel plezier van deze deken. Ik gebruik hem voor transport, in en uitstappen en als onderdeken. Gebruik hem overal voor. De Stay Dry is helemaal fantastisch. Ik twijfel nooit meer of het net wel of net niet kan qua zweet.

Annemarie

01/11/2022

Een hele fijne mooie onder/stal deken. Lekker zacht en blijft goed zitten. Ideaal dat deze deken als staldeken en als onderdeken gebruikt kan worden. Zeker met de stay-dry voering handig voor onder bijvoorbeeld de power turnout dekens of voor een bezweet paard. De voorkant heeft een fijne gladde voering zodat er geen schuurplekken ontstaan.

Cynthia Faasen

01/11/2022

Komt onder een bovendeken uit. Een verbeterpunt is de magneetsluitingen en meer vastmaak mogelijkheden voor onderdeken toepassing. Afneembare buiksingels bij gebruik onderdeken zou ook fijn zijn.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot