Bucas Quilt 150 SF Navy

ARTIKELNR: 127958216
€99,00


De Bucas Quilt 150 Silk Feel is een zeer veelzijdige deken. Deze deken kan als onderdeken, transport en staldeken gebruikt worden. De buitenkant is gemaakt van een niet-waterdichte 600 denier oxford fabric buitenstof.

Deze deken geeft jouw paard of de set* 10 graden extra warmte.

De gladde nylon voering houdt de vacht in een goede conditie. De T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord zorgen er samen voor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De Bucas Quilt is eenvoudig te combineren met de Bucas Quilt Combi Neck.

*Met set wordt bedoeld een buitendeken (outdoor of stal) met een Bucas Quilt onderdeken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Floor Van Hoydonck

01/20/2022

Dit is een heel fijn onderdeken. Het blijft zeer goed liggen doordat het vastgemaakt kan worden aan het regendeken. Door de gladde binnenkant krijgt het paard ook geen schuurplekken op de schouders.

Renee

01/12/2022

Ik gebruik deze zowel als stal deken en onderdeken. Hij is super makkelijk en snel te bevestigen aan de regendekens en blijft ook erg goed liggen. De afgelopen jaren nog nooit een scheve deken onder mijn regendeken uit zien hangen.

Jair

01/12/2022

Super fijne deken, wil hem iedereen aanraden! Heb hem nu al een tijdje en mijn pony heeft het in de nacht altijd lekker warm en de deken is ook zeker van zeer goede kwaliteit

Floor Van Hoydonck

01/11/2022

Wij hebben deze deken voor al onze paarden om extra warmte te geven in de winter. Het is een hele fijne deken dat geen schuurplekken geeft op de schouders. Ook is het heel handig dat deze deken aan de regendekens bevestigd kan worden zodat hij nog beter blijft liggen!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot