Bucas Quilt 300 SF Navy

ARTIKELNR: 127958218
€115,00


De Bucas Quilt 300 Silk Feel is een zeer veelzijdige deken. Deze deken kan als onderdeken, transport en staldeken gebruikt worden. De buitenkant is gemaakt van een niet-waterdichte 600 denier oxford fabric buitenstof.

Deze deken geeft jouw paard of de set* 15 graden extra warmte.

De gladde nylon voering houdt de vacht in een goede conditie. De T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord zorgen er samen voor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De Bucas Quilt is eenvoudig te combineren met de Bucas Quilt Combi Neck

*Met set wordt bedoeld een buitendeken (outdoor of stal) met een Bucas Quilt.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Guusje Giselle van Lith

01/12/2022

Heerlijke warme liner voor de koudere dagen. Paard blijft er goed warm onder. Past precies onder mijn Smartex Rain of Medium variant. Kortom, tevreden!

Maxime

01/11/2022

Fijne onderdeken voor mijn paard. Ik gebruik hem ook als stal deken. Mijn paard heeft het lekker warm in deze koude wintermaanden! Past ook goed onder de greenline. Ik heb ook deze deken met hals besteld! Wij kunnen niet meer zonder.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot