Bucas Quilt 300 SD Navy

ARTIKELNR: 127958217
€119,00


De Bucas Quilt 300 stay-dy is een zeer veelzijdige deken. Deze deken kan als onderdeken, transport en staldeken gebruikt worden. De buitenkant is gemaakt van een niet-waterdichte 600 denier oxford fabric buitenstof.

Deze deken geeft jouw paard of de set* 20 graden extra warmte.

De stay-dry voering voelt fleeceachtig aan en is in staat om razendsnel vocht op te nemen. De T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord zorgen er samen voor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden. De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid.

De Bucas Quilt is eenvoudig te combineren met de Bucas Quilt Combi Neck.

*Met set wordt bedoeld een buitendeken (outdoor of stal) met een Bucas Quilt onderdeken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Iris

03/15/2022

Hele fijne onderdeken die ik op mijn beide paarden gebruik. Ze staan 24/7 buiten en deze deken gebruik ik onder de Smartex Rain. Blijft ondanks dat ze buiten staan in de regen helemaal droog en kan ook ideaal op een bezweet paard.

Brendy Jansen

03/15/2022

Super fijne deken, je hoeft geen dekens meer te wisselen na het rijden. Ik heb er de jubilee deken over heen liggen en hij ligt perfect.

Lisa

01/11/2022

Een super fijne deken! Echt fijn!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot