Shamrock Power Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457751
€105,00


De Bucas Shamrock Power is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als zweetdeken, transportdeken en lichte staldeken.

Deze deken bestaat uit twee lagen antibacteriële stay-dry stof. De stay-dry stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Door de antibacteriële eigenschap blijft de deken fris.

De deken geeft 20 graden extra warmte.

De schouderplooien, bekleed met een gladde nylon stof, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Door de T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord blijft de deken goed op zijn plek liggen.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Amélie

03/16/2022

Zeer praktisch deken, neemt amper plek in beslagen en doet zijn werk! Bij klassieke fleece zweetdekens drogen ze het paard niet meer nadat het deken nat is van zweet. Dit deken heeft dit absoluut niet, kan ook gebruikt worden als staldeken. Aanrader!

Anja

03/15/2022

Super fijn deken. Gebruik hem na het wassen als transport deken maar ook na het rijden als ze gezweet heeft. Deken heeft een gladde buitenstof waardoor hij makkelijk schoon blijft, dit maakt de deken zeer gebruiksvriendelijk. Er is geen andere 'zweetdeken' die aan deze deken kan tippen.

A van Buren

01/20/2022

Fijne dunne deken en in de winter gebruik ik deze als ze zweetvoeten heeft of wanneer ik haar gedoucht heb kan ze er heel goed onder drogen, 20 min in de stapmolen met deze deken op en ze is weer droog en glimt als een spiegel.

Jair

01/12/2022

Dit is echt mijn allerfijnste aankoop van een deken. Zo fijn, ik heb hem gebruikt in de wagen en als ik instap of lekker wandel. De deken is ook zo lekker licht

Ellen Tuinstra

01/11/2022

Super fijne deken. Ik gebruik hem als transport- en zweetdeken en ben echt super enthousiast erover.

Elise

01/11/2022

Hele fijne deken. Mooie sterke sluiting aan de voorkant. Heel handig dat de buikriemen makkelijk te verwijderen zijn.

Daniëlle

01/11/2022

Erg fijne deken! Ik gebruik hem met de koudere dagen voor op transport. Op deze manier koelt mijn merrie niet te snel af.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot