Competition Cooler Black

ARTIKELNR: 121457775
€95,00


De Bucas Competition Cooler is een koele transportdeken voor de warmere dagen.

De bovenkant van de deken is gemaakt van de stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden.

De zijdes zijn van een fijnmazige stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie.

De deken geeft 5 graden extra warmte.

Deze deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en het bilkoord voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon stof, heeft het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid.

De deken is verkrijgbaar in de uitvoering Classic Cut.

Het is niet mogelijk om een hals te bevestigen aan deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

A van Buren

01/20/2022

Hele fijne deken, ik gebruik hem als zomerdeken als het net iets te fris is, blijft haar rug net iets warmer. Fijn bij zweet, door de meshstrook aan de onderzijde kan de warmte vd zijkant sneller weg en de rug droogt lekker op onder het stuk met stay dry; vocht komt op de deken te liggen.

Joyce

01/11/2022

Wij zijn groot Bucas fan en hebben diverse dekens, maar deze deken gaat altijd mee op wedstrijd tijdens de warmere dagen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot