Sweet-itch Silver

ARTIKELNR: 121457780
€145,00


De Bucas Sweet-Itch deken biedt bescherming aan paarden met zomereczeem en heeft een vaste hals.

Deze deken is gemaakt van een sterke polyester stof die alle insecten tegenhoudt. Hierbij is er extra aandacht besteed aan de gebieden rondom de manen en staart. Dit zijn de plekken waar de insecten voor de meeste huidirritatie zorgen. Een elastische- en afneembare buikflap beschermt de gehele buik van het paard.

Deze deken weert uv-straling. Hierdoor is het paard beschermd tegen verbranding door de zon en verkleuring van de vacht.

De T-haak sluiting met magneten, de beensingels, de buiksingels en gevoerde borstflap zorgen ervoor dat de deken goed op zijn plek blijft. Door de schouderplooien zal het paard veel bewegingsvrijheid ervaren.

 

Deze deken is gemakkelijk te combineren met de Bucas vliegenmaskers en is alleen verkrijgbaar met een vaste hals.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Mariëlle Spijkers

03/18/2022

De beste dekens die er zijn voor paarden met Eczeem. Blijven goed liggen, ze gaan er niet onder zweten en heel sterk. En heel belangrijk geen jeuk meer!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot