2020 Boots

ARTIKELNR: 121457812
€165,00


De Bucas 2020 Boots zijn sterke transportbeschermers, gemaakt van de bijna onverwoestbare ballistic nylon stof met een stay-dry binnenvoering die razendsnel vocht opneemt en afvoert. 

Er zitten drie grote stroken klittenband aan de voorkant en vier grote stroken klittenband aan de achterkant. Elastische banden aan de boven- en onderkant en aan de voor- en achterkant zorgen voor een goede pasvorm van de transportbeschermers en extra comfort. De dikke vulling vormt zich naar het been van het paard. 

De beschermers van de voorbenen sluiten anders dan normale traditionele transportbeschermers. De stroken klittenband worden naar voren vastgemaakt, dit betekent dat de beschermers de achterkant van de knie open laten voor extra bewegingsvrijheid. De voorkant van de knie wordt wel bedekt om de knie te beschermen tijdens het reizen. 

Verkrijgbaar in de maten Full en Cob in de kleuren zwart en blauw.

Jair

01/12/2022

Om mijn lieve pony te beschermen op de trailer deze boots aangeschaft. Super fijne beenbeschermers helpen echt zo kan ze veilig in de wagen

Joyce van Zonsbeek

01/11/2022

Super fijne beschermers! Zakken niet af, blijven netjes en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Na 5 jaar intensief gebruik zijn ze nog steeds heel en niet aan vervanging toe.

Monique

01/11/2022

Qua vorm super, wordt niet warm. Maar wat een ellende om deze aan te doen, voor mij is het niet logisch dat de opening aan de achterzijde van het voorbeen zit. Ik moet nog altijd op een foto kijken of ik ze goed aan heb gedaan voor transport.

Schrijf een review