Tail Protector/Bag Navy

ARTIKELNR: 121457815
€32,00


De Bucas Tail Protector biedt bescherming aan de staart van het paard. De dikke voering aan de bovenzijde van de staartbeschermer voorkomt schuren.

De Bucas staartbeschermer kun je los gebruiken, maar je kunt deze ook superhandig vastmaken aan de Bucas transportdekens waardoor afzakken onmogelijk is. Mocht de deken geen ophang lus hebben dan zit er een strookje stof bij om zelf een ophang lus aan jouw deken te maken.

Verkrijgbaar in één maat in de kleuren black en navy.

Fay

03/22/2022

Heel praktisch. Dit product is heel gebruiksvriendelijk. Mijn paard heeft best een dikke staart, maar deze staartbeschermer past prima. Hij is ook makkelijk te bevestigen aan de deken.

Noah

03/22/2022

Top. Heel fijn product voor op transport.

Willemijn

03/22/2022

Super fijne staartbeschermer. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Ik raad deze zeer aan voor transport en wedstrijden.

Nel Rensen

03/21/2022

Super handig voor op wedstrijd, je paard kan nog even op stal voor vertrek, mocht hij rollen blijft de staart schoon. Ook op de trailer kan de staart niet vuil worden. Materiaal is makkelijk schoon te maken en er zit een handige opbergzak bij.

Monique

03/16/2022

Werkt goed! Blijft goed zitten en aan het eind van de rit heb je nog een schone staart. Wel wat aftasten hoe strak hij mag, als ik hem te los omdoen, dan is de staartaanzet ontploft. Dit omdat het materiaal dan over de staart heen schuift (paard zit soms echt op de stang om zichzelf staande te houden).

Sandy van der Salm

03/15/2022

Super fijn voor op de wagen! Ik ben er heel blij mee, onderweg geen zorgen meer over de staart dat die niet vies word, uitladen, staart uit de tail protector en we kunnen de ring in :)

Jair

01/11/2022

Heel fijn product. Heel handig om de staart en goed schoon te houden, scheelt een hoop werk en heel slim voor in de trailer of in de wagen. Mijn paard probeer ik goed te beschermen als ik op reis ga en daar gebruik ik deze ook bij

Melissa nijssen

01/11/2022

IDEAAL!! Ik heb een lange tijd staan tobben met een vlecht of met een bandage. Afgelopen week de staartzak aangeschaft. Fijn aan de deken te bevestigen en een schone staart als we aankomen bij plek van bestemming.

Schrijf een review