Atlantic Turnout 400g

ARTIKELNR: 121457704
€265,00


De Bucas Atlantic Turnout is gemaakt van een sterke waterdichte buitenstof ballistic nylon. De ballistic nylon stof is een zeer sterke buitenstof die het paard beschermt tegen alle invloeden van buitenaf.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +5 en -20 graden.

De dermo-care binnenvoering zorgt ervoor dat het paard sneller opdroogt na het wassen en/of zweten. Mocht je geen fleece stof willen, maar wel een snelle vochtopname dan is de dermo-care stof geschikt voor jou. Deze stof neemt namelijk 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Dit is ideaal voor paarden met een geschoren vacht en zorgt voor een mooie glans.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren.

De Bucas onderdekens, coolers en Atlantic Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Tim

04/05/2022

Goede winterdeken. Geen dekenwissels meer voor ons. Ons paard staat de hele winter onder deze deken. Als het kouder word doen we de therapiedeken eronder.

Suzan

03/20/2022

Erg fijne dekens, zijn zeer stevig en gaan lang mee.

Alwine Baldinger

03/16/2022

Voor onze paarden alleen het beste, deze deken heeft een fantastische pasvorm, nooit meer kale schuurplekken, echt waterdicht en toch ademend voor de huid. Wij vinden het een aanrader.

Tamara Edelman

03/15/2022

Ik heb vier paarden en meerdere soorten Bucas dekens. Ik ben een grote fan van de Atlantic en de Therapy series. Ze hebben een mooie gladde binnen voering waardoor deze dekens mooi blijven liggen. Top producten!

Annika Westhofen

03/15/2022

Super Passform. Hält mein Pferd bei Regen und Schnee gut geschützt und trocken. Sehr gute Qualität.

Verheij

01/11/2022

Hele fijne deken in een enorm gave kleur! Wat ik zo fijn vind aan deze deken is de combinatie van het sterke balistic nylon aan de buitenzijde en de dermo care binnenzijde waar je je paard ook vochtig onder kan zetten. Ik raad deze deken echt aan.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot