Bucas Therapy Dog Rug Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457662
€55,00


De Bucas Therapy Dog Rug is een hondendeken met therapeutische werking. De buitenstof van deze hondendeken is gemaakt van een waterdichte en ademende ripstop stof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. De binnenkant van de deken bestaat uit uit een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze therapeutische stof vangt de magneetvelden die de hond van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Hierdoor zorgt deze hondendeken voor de stimulatie van de bloedcirculatie, voorkomt het blessures en zwellingen, vermindert het ontstekingen en helpt het de spieren soepel te houden en zorgt voor ontspanning.

De binnenkant van de deken is bekleed met een zijden voering. De achterzijde van de deken heeft reflecterende stroken. Hierdoor is de hond beter zichtbaar in schemerig en donker weer. De verstelbare buikband zorgt ervoor dat de hond schoon en droog blijft. Elastische beenriemen houden de deken op zijn plaats. Door de wijde hals is de deken geschikt voor ieder hondenras.

De hals heeft ook een opening voor de hondenlijn. De Bucas Therapy Dog Rug is verkrijgbaar in een Light variant met 50 gram vulling en een Extra variant met 300 gram vulling.