Freedom Dog Rug Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457660
€37,00


De Bucas Freedom Dog Rug biedt uw hond dezelfde Bucas bescherming als het paard. Deze hondendekens zijn gemaakt van een waterdichte en ademende ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Deze Freedom Dog heeft een Light-weight vulling van 50 gram. Door het goede ontwerp is de deken makkelijk te gebruiken en blijft uw hond lekker warm en droog.

De achterzijde van de deken heeft reflecterende stroken. Hierdoor is de hond beter zichtbaar in schemerig en donker weer. De verstelbare buikband zorgt ervoor dat de hond schoon en droog blijft. Elastische beenriemen houden de deken op zijn plaats. Door de wijde hals is de deken geschikt voor ieder hondenras. De hals heeft ook een opening voor de hondenlijn.

De deken is het hele jaar door verkrijgbaar in de kleur Navy.

Anouk

03/22/2022

Dit is een aanrader! Mijn hondje blijft goed droog en warm.

Tina

03/22/2022

Mijn hond is fan van deze deken en ik ook. Hij is super makkelijk schoon te maken en dankzij de buikflap blijft mijn hond goed schoon en droog. Enige minpunt is dat de elastieken voor de achterpoten helaas te strak zijn.

Kasper

03/22/2022

Super. Ik beveel deze deken ten zeerste aan! Hij is eenvoudig te bevestigen en ik kan mijn hond goed zien in het donker door de reflecterende strepen.

Schrijf een review