Freedom Dog Rug 300g, Navy/Silver

ARTIKELNR: 121457661
€39,00


De Bucas Freedom Dog Rug biedt de hond dezelfde Bucas bescherming als het paard. Deze hondendekens zijn gemaakt van een waterdichte en ademende ripstop buitenstof. Door de speciale weeftechniek wordt de kans op doorscheuren kleiner. Is 300 grams gevoerd waardoor de deken extra warm is.

De achterzijde van de deken heeft reflecterende stroken. Hierdoor is de hond beter zichtbaar in schemerig en donker weer. De verstelbare buikband zorgt ervoor dat de hond schoon en droog blijft. Elastische beenriemen houden de deken op zijn plaats. Door de wijde hals is de deken geschikt voor ieder hondenras. De hals heeft ook een opening voor de hondenlijn.

De deken is het hele jaar door verkrijgbaar in de kleur Navy. Daarnaast komen er ieder zomer- en winterseizoen 2 seizoen kleuren uit.

 

Tamara

03/15/2022

Mijn hond wordt altijd blij als hij de deken ziet (en aan mag) hij heeft het er heerlijk warm onder met zijn dunne vacht.

Daphne Japenga

01/13/2022

Ook onze hond gaat mee naar stal onder een bucas deken. Bowie heeft het snel koud, houdt niet van regen maar wil wel graag veel rennen. Er zit in deze honden deken precies genoeg ruimte waardoor Bowie alle kanten op kan en nooit in knoei komt met de deken. Zodra ik de deken in handen heb, weet hij hoe laat het is en rent al naar onze auto.

Tessa de Jong

01/12/2022

Deze jas hebben wij voor onze hond en hij vind hem zo fijn: hij wipt hem zelf van de kapstok af als hij hem aan wilt. De deken zit ontzettend goed: ook bij onze jachthond met diepe borst blijft de deken goed op de plaats zitten zonder te schuiven.

Schrijf een review