Bucas Therapy Saddle Pad Dressur

ARTIKELNR: 121457821
€169,00


De Bucas Therapy Saddle Pad is een zadeldek met een speciale therapeutische stof. Deze stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze terug. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.

Het paard kan met dit zadeldek sneller opwarmen en ontspannen en zal langzamer afkoelen. Dit voorkomt een opeenhoping van melkzuur. Melkzuur is de veroorzaker van spierpijn.

Dit zadeldek heeft een wafelvoering die het zweet van het paard absorbeert. Dit heeft geen effect op de therapeutische werking. Het zadeldek is voorzien van lusjes om hem vast te maken aan het zadel. Door de ruimte bij de schoft heeft dit zadeldek een comfortabele pasvorm.

De Bucas Therapy Saddle Pad is enkel verkrijgbaar in de maat Full in een dressuur en veelzijdigheid uitvoering. Dit maakt dat dit zadeldek geschikt is voor zadels met inchmaat 17/18.

Het zadeldek komt in de kleuren navy/orange en wit.

Nancy

04/05/2022

Super. Heel stevig materiaal. Doet waar de therapy lijn om bekend staat.

Senna

04/05/2022

Stevig zadeldek. Ik heb al een jaar de deken in gebruik, maar nu ook het zadeldek gekocht. Merk met trainen dat mijn paard soepeler is. Ik word heel blij van de therapielijn.

Kaylee

03/18/2022

Ik heb nu sinds kort dit dekje in mijn gebruik. Ik heb hem een aantal keren gebruikt voor een training en wedstrijd en ik merk direct verschil tijdens het gebruik. Mijn paard is veel meer ontspannen tijdens de training en de werking, "Therapy" is echt zichtbaar tijdens mijn training! Kortom een goed product en zeker aan te raden, ik ben helemaal weg van de Bucas "Therapy" Lijn!

Britt nees

01/13/2022

Zo fijn dekje, echt mijn lievelings dekje, rij er bijna dagelijks mee. Ook een mooi dekje!

Laura Verhagen

01/12/2022

Ik heb het dekje nu zo’n 2 weken in gebruik en heb eindelijk een doorbraak in de appeyementen! Ik merk veel verschil in de aanspanning en ontspanning van het paard zijn rug!

Schrijf een review