Bucas Therapy Walker, Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457717
€219,00

De Bucas Therapy Walker Rug is gemaakt voor het trainen van paarden in een trainings-/stapmolen, longeren of aan de hand. De deken is gemaakt van een sterke waterdichte ripstop buitenstof en heeft een Therapy stof met dermo-care als voering.


De Bucas Therapy Walker Rug is gemaakt voor het trainen van paarden in een trainings-/stapmolen, longeren of aan de hand. De hoge uitsnede bij de schouders zorgt voor veel schouder- en bewegingsvrijheid, waardoor er geen wrijving is tijdens het trainen van het paard.

De deken is gemaakt van een sterke waterdichte ripstop buitenstof. De voering van de deken is gemaakt van een speciale roestvrij staaldraad stof met een silk feel dermo-care afwerking. Deze stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze terug. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het paard kan hierdoor sneller opwarmen en ontspannen en zal langzamer afkoelen. Dit voorkomt een opeenhoping van melkzuur. Melkzuur is de veroorzaker van spierpijn.

Deze trainingsdeken heeft een T-haak voorsluiting die afgedekt wordt door klittenband. Door de enkele buiksingel en de staartriem blijft de deken goed op zijn plaats.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Kim Geleijn

03/15/2022

Mijn merrie is drachtig en rijden ging al snel niet meer. Deze deken is ideaal, sowieso omdat deze bij drachtige merries gebruikt mag worden (nagevraagd), maar ik haar ook een stukje extra comfort kan bieden tijdens grondwerk en longeren. Ze blijft lekker warm en ontspannen. Zowel mijn merrie als ik zijn heel blij met deze deken!

Laura Wiersma

03/15/2022

Hele fijne deken! Gebruikte hem bij mijn merrie met rugblessure tijdens het wandelen en bij mijn ruin gebruik ik hem nu tijdens het longeren. Blijft goed liggen en de paarden lijken er echt baat bij te hebben.

Mirjam

01/16/2022

Deken ligt prachtig stabiel. Super fijn om ook een walker model te hebben van de therapie lijn, zodat ook tijdens longeren of wandelen de effecten kunnen worden voortgezet en extra benut.

Vera de Ridder

01/13/2022

Ik heb deze deken nu twee maanden en hij bevalt erg goed. Ligt stabiel op mijn paard en zorgt voor mooi opgewarmde spieren voor het rijden en tijdens het wandelen in de molen. Hij geeft geen schuurplekken door de goede pasvorm en vrije boeg. Echt een top deken!

Britt nees

01/13/2022

Super handige deken, mijn paarden hebben hem altijd op in de stap molen en nooit schuurplekjes of wondjes. Echt en uitkomst voor de koude dagen

Merel

01/11/2022

Deze deken is zo fijn om je paard meer vrijheid te geven als hij in beweging is. Houd de spieren goed warm en hierdoor kan je paard nog beter presteren.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot