Bucas Therapy Saddle Pad Veelzijdig

ARTIKELNR: 121457820
€169,00


De Bucas Therapy Saddle Pad is een zadeldek met een speciale therapeutische stof. Deze stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze terug. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.

Het paard kan met dit zadeldek sneller opwarmen en ontspannen en zal langzamer afkoelen. Dit voorkomt een opeenhoping van melkzuur. Melkzuur is de veroorzaker van spierpijn.

Dit zadeldek heeft een wafelvoering die het zweet van het paard absorbeert. Dit heeft geen effect op de therapeutische werking. Het zadeldek is voorzien van lusjes om hem vast te maken aan het zadel. Door de ruimte bij de schoft heeft dit zadeldek een comfortabele pasvorm.

De Bucas Therapy Saddle Pad is enkel verkrijgbaar in de maat Full in een dressuur en veelzijdigheid uitvoering. Dit maakt dat dit zadeldek geschikt is voor zadels met inchmaat 17/18.

Het zadeldek komt in de kleuren navy/orange en wit.

Miranda

04/05/2022

Geweldig dekje. Ik merk wel degelijk verschil met rijden. Mijn paard is veel sneller opgewarmd. Erg blij mee.

Kaylee

03/17/2022

Dit dekje al een langere tijd geleden aangeschaft en al meerdere keer gebruikt, merkte echt wel verschil tijdens het rijden en ook voor een wedstrijd! Kortom echt wel een goed product, ik ben er heel blij mee!

Ik ben helemaal weg van de "Bucas Therapy lijn" dus hopelijk volgen er snel meer producten !

Schrijf een review