Bucas Therapy Turnout Neck Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457741
€135,00


De Bucas Therapy Turnout Combi Neck is een waterdicht halsstuk speciaal ontworpen om te combineren met de buitendeken Bucas Therapy Turnout.

Dit halsstuk heeft dezelfde therapeutische werking als de deken. Een speciale roestvrij staaldraad stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Met deze hals wordt de therapiewerking doorgetrokken over de gehele halslijn.

De buitenstof van deze deken is de oersterke ballistic nylon stof. De gladde nylon voering zorgt dat de vachten en manen in een goede conditie blijven.

Door de twee klittenband sluitingen is dit halsstuk gemakkelijk te bevestigen aan de Bucas Therapy Turnout. De twee ringen met klittenband sluitingen zorgen ervoor dat hij goed blijft zitten om de hals van het paard.

Door een hals te bevestigen aan de deken voorkom je dat het paard warmte verliest en/of nat wordt door zware regenval. Dit halsstuk kan 24/7 worden gebruikt.

Lianne

04/05/2022

Heel fijn product. Ik heb de deken al een tijdje voor mijn paard. Merkte vooral met rijden veel verschil. Na een tijdje twijfelen ook de hals aangeschaft. Ben hier meer dan tevreden over.

Tyra Roerade

01/17/2022

Ik moest m’n pony heel lang instappen vanwege een oude blessure maar nu ik (al een tijdje) de therapie deken heb kan ik gewoon instappen. Ik zou de deken dus zeker aanraden

Judith

01/15/2022

Heel blij met deze deken ons paardje is nogal eens gespannen, maar als ik deze delen dagelijks op leg inclusief hals is ze een stuk minder gespannen soepeler en duurt de warming up een stukje korter

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot