Bucas Therapy Turnout 150 Navy/Orange

ARTIKELNR: 121457688
€335,00


De Bucas Therapy Turnout combineert het comfort van de Bucas Turnout dekens met een speciale roestvrij staaldraad stof.  Deze therapeutische stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Hierdoor is deze deken in staat om de bloedcirculatie van het paard te stimuleren. Dit proces zorgt voor soepelere spieren, ontspanning en het voorkomen van zwellingen en/of blessures.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +12 en -10 graden. Deze deken is waterdicht en ademend. De Therapy Turnout is gemaakt van de oersterke ballistic nylon stof. De zijdezachte dermo-care voering voert vocht af en houdt de binnenkant van de deken en het paard droog. Deze stof neemt 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Deze voering is ideaal voor paarden met een geschoren vacht.

Door de Click’n Go voorsluiting met magneten is deze deken zeer gemakkelijk te sluiten. De sluiting wordt afgedekt met een klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard hierbij in de gaten te houden. De Bucas onderdekens, coolers en Therapy Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Manon

03/20/2022

Super deken. Mijn paard was altijd een diesel, kwam traag op gang en moest eerst echt warm en los gereden worden om fijn te gaan lopen. Nu met de therapie turnout deken zijn zijn spieren veel losser en begint hij gelijk al los in het lijf en loopt veel beter. Voor mijn paard de uitkomst om hem los en soepel te houden.

Patricia van de Kuil

03/15/2022

Sinds een paar weken gebruiken wij deze deken voor ons paard Tommy. Helaas hebben wij in december de diagnose kissing Spines gekregen. Tommy was samen met onze dochter van 16 jaar op weg naar het ZZL. Helaas zijn we nu al een paar maanden aan het revalideren. Sinds het dragen van de Bucas Therapy deken merken wij dat zijn rug soepeler is, hij makkelijker beweegt en gaat het zelf zo vooruit dat we afgelopen week na maanden longeren weer onder het zadel hebben kunnen stappen. We zijn positief over zijn herstel en zouden nu de temperatuur oploopt heel graag voortzetten met een Light versie.

Anne

01/20/2022

Een ontspannen en fijn te rijden paard, al vanaf veel eerder in de training! Past goed en blijft mooi op zijn lijf liggen, ook gecombineerd met andere dekens.

Olga

01/20/2022

Super fijne deken. Mijn paard loopt vanaf het begin van de training heerlijk ontspannen. Ook de dag na een intensieve training herstelt hij snel. En hij is ook nog eens oersterk!

Elodie

01/13/2022

Goede pasvorm, mooie kleur en goed waterdicht. Paard begint nog losser met rijden en slaapt vaker liggend. Duidelijk meer ontspannen dus!

Kelly van Herk

01/13/2022

Na het ervaren succes van de therapie cooler deken toch besloten om ook deze turnout versie aan te schaffen. Mijn paard staat nu in de winter heerlijk buiten met deze deken en heeft veel minder last van zijn spieren en laat veel sneller los in zijn rug tijdens het rijden.

Kim

01/12/2022

Ik hoef geen woorden te zoeken om uit te leggen wat ik van deze deken vind... deze denken doet wat hij moet doen!
Mijn paard blijft veel vrolijker en soepeler, in 1 woord geweldig!

D. Pallada

01/11/2022

Ik gebruik deze deken nu voor de tweede winter. Mijn merrie heeft snel last van strakke rugspieren als hier teveel kou op komt. Sinds ze de therapy turnout 24/7 op heeft hebben we altijd een lekker soepel paard. Ik heb ook het halsstuk erbij gekocht, zo is mijn merrie helemaal goed voorbereid.

Yvonne

01/11/2022

Een heerlijke deken voor ieder paard. Onze heeft 6 maanden een peesblessure gehad en heeft veel met deze deken op het harde gestapt. Mijn paard was relaxed, de deken verschuift niet, dus kortom een fijne deken! Een echte aanrader!

Tamara

01/11/2022

Super fijne deken. De deken leverde hele goede resultaten op, sindsdien heeft mijn merrie geen last meer van haar kissing spines.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot